Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
edmun - rozbudowę planuję, dlatego zastanawiam się nad czymś pojemniejszym.
candy - nie wiem dlaczego, ale jakoś nie jestem zbytnio przekonany do noszenia aparatu na plecach (ze względów bezpieczeństwa). Nie... wiem dlaczego. Po części to sugestia ojca. No ale nie ma się co oszukiwać, we mnie też siedzą takie obawy (ot dylematy żółtodzioba). Jak to wygląda z twojego doświadczenia??
nie wiem dlaczego, ale jakoś nie jestem zbytnio przekonany do noszenia aparatu na plecach (ze względów bezpieczeństwa)
a mozna jasniej? nie rozumiem za bardzo twoich obaw,ja tam uwazam ten plecak za wygodny,srednio pojemny,z przegrodka gorna na kanapki i piwo,za bardzo nierzucajacy sie w oczy(wyglada jak zwykly plecak) i nie da sie go latwo "obrobic" bez twojej wiedzy
ewentualnie w tlumie przewieszasz go sobie na przod i po sprawie(ja tak robie)
a propos pojemnosci: nie chcialem plecaka ktory udzwignie wszystkie moje graty bo wiem ze pewnie bym to wykorzystal i targalbym ze soba te kilkanascie kilo na plecach na spacer do lasu,nawet jesli nie mam takiej potrzeby: w plecaku mam teraz aparat ze szklem + 1(gora 2 szkla),1 flesz i filtry(plus drobne ......: zapasowy aku.,wyzwalacz itp.)
to co w nim nosze zalezy od tego gdzie sie wybieram/co chce focic-minimalizm gora!
Witam może poleci mi ktoś jakąś torbę do Canona 40D .Chciał bym żeby mieściło sie body z jakimś dłuższym obiektywem.
Używam plecak typu Sling. Lowepro ma całą rodzinę od SlingShot 100 AW do 350 AW. AW oznacza, że są z pokrowcem na deszcz. Pooglądaj sobie zdjęcia i zobacz, czy Ci coś takiego pasuje.
http://www.lowepro.com.pl..._Weather_Cover/
Jak jesteś gdzieś, umownie w tłumie, zawsze możesz dla bezpieczeństwa, przesunąć go jednym ruchem lewej ręki całkowicie do przodu, przed siebie. W tej pozycji też, bez zdejmowania z pleców, wyjmujesz aparat dwoma ruchami prawej ręki (1. otwierasz zamek, 2. wyjmujesz aparat).
Potem do sklepu aby przymierzyć i w drogę.
zug [Usunięty]
Wysłany: Wto 14 Lip, 2009
ja miałem torbę ale sprzedałem nie wygodna była jak dla mnie
kupiłem plecak KATA i dla mnie jest bomba
a przede wszystkim jest wygodny w użyciu
ja miałem torbę ale sprzedałem nie wygodna była jak dla mnie
Każdemu według potrzeb i dlatego napisałem " Potem do sklepu aby przymierzyć ".
Takich rzeczy nie można kupować z internetu i bazując tylko na opiniach innych ludzi.
zug [Usunięty]
Wysłany: Sro 15 Lip, 2009
B o g d a n napisał/a:
Takich rzeczy nie można kupować z internetu i bazując tylko na opiniach innych ludzi.
i z tym się zgadzam.
jeżeli David29, ma taką możliwość to jak najbardziej udać się do sklepu zobaczyć,przymierzyć, wybrać model i kupić w necie (bo tam pewnie znajdzie taniej)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9