Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: goltar
Czw 23 Lip, 2009
Fotograf slubny poszukiwany ;)
Autor Wiadomość
Lotka 
Nowy

Wysłany: Sro 15 Lip, 2009   Fotograf slubny poszukiwany ;)

Witam!
Jak w temacie, poszukuje fotografa na slub. Wydaje mi sie, ze ten dzial jest na to odpowiedni, jak nie, to prosze o pomoc i przeniesienie :)

Chodzi o reportarz z uroczystosci w USC oraz mala sesja w plenerze. Slub jest w piatek 28.08.2009 w Krosnie.
Jakiegolwiek info prosze na priv albo gg 2084664 :)

Pomozecie? :)

Z gory dziekuje i pozdrawiam!
Asia

Reklama

keram_25 
Nowy

Wysłany: Czw 16 Lip, 2009   

Lotka,
Z przyjemnoscia bym Ci pomogl, niestety to jest troche za daleko.
Ale mysle ze ktos z bliska napewno sie znajdzie...
Powodzenia :wink:

offca11 
Bywalec
małomówny

Wysłany: Nie 19 Lip, 2009   

W sumie to blisko mnie ale jednak boje sie ze moglbym cos spaprac a nie chcialbym odbierac komus pieknej pamiatki... Nigdy nie miałem okazji focić ślubu choć kiedyś przeszło mi to przez myśl.

arthuro 
Uczestnik

Wysłany: Wto 21 Lip, 2009   

ja znalazlem cos takiego i chyba niedaleko
http://www.allegro.pl/ite...ubna_tanio.html
http://www.allegro.pl/ite...dio_plener.html
zadzwon, porozmawiaj, a moze przyjada do Krosna :wink:

Paweł_G 
Maniak

Wysłany: Wto 21 Lip, 2009   

arthuro napisał/a:
ja znalazlem cos takiego i chyba niedaleko
http://www.allegro.pl/ite...ubna_tanio.html
:wink:

Super 800 zł za 1000 wywołanych rawów. Za taką kasę to ja nawet nie chcę wiedzieć ile czasu obrabiają jaden kadr. No chyba że obróbka polega na imporcie z raw i eksporcie do jpeg bo jak tak to spoko. Zwyczajne psucie rynku.

candy 
Maniak
óć

Wysłany: Sro 22 Lip, 2009   

hehe,ciekawe slowo: otrzepiny..fotograf trzepie gosci?

MC 
Temu Panu już podziękujemy

candy napisał/a:
hehe,ciekawe slowo: otrzepiny..fotograf trzepie gosci?

Nie. Fotograf trzepie mloda pare. Ale chyba da sie zrobic automatyczna konwersje raw->jpg?
:zalamany:

candy 
Maniak
óć

tak,jak najbardziej,tyle ze powiela sie te same ustawienia dla wszystkich zdjec(ale cholera ich wie co oni tam robia,1000 raw'ow? wcale bym sie nie zdziwil gdyby tylko dokolorowywali to ,albo doostrzali)

MC 
Temu Panu już podziękujemy

To juz chyba lepiej zrobic jotpegi. Przy odrobinie umiejetnosci wyjda calkiem przyzwoicie (ale to takie niemodne i nieprofesjonalne :twisted: ). Cale szczescie to nie moj problem.

zug
[Usunięty]

i te zdjęcie na "moście" :zalamany:

candy 
Maniak
óć

albo to z widokiem na sale i jakies male ludziki w tle :P

Paweł_G 
Maniak

Skoro wątek zszedł na te tory to polecam zajrzeć tu:
http://www.kameruni.com/

Boska strona o "profi" kamerzystach ślubnych.

garreth 
Maniak
Nikonier-analogowiec

Paweł_G napisał/a:
Skoro wątek zszedł na te tory to polecam zajrzeć tu:
http://www.kameruni.com/

Boska strona o "profi" kamerzystach ślubnych.

... i mój ulubiony "Fotograf z ADHD" (kliknijcie na "wcześniejsze wpisy" - 16 lipca ;) )
:razz:

candy 
Maniak
óć

garreth, masakrator!! :shock:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi