Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009 Tani tele do a700. Tamron czy Sigma?
Witam. Chcę kupić tele 70-300 do a700. Moje propozycje do
Tamron 70-300 f/4,0-5,6 DI macro
Sigma 70-300 f/4-5.6 DG
i mam pytanie, czy warto dopłacić do Sigmy APO?
czy opłaca się kupić tą używaną http://www.allegro.pl/ite...macro_sony.html ?
Pozdrawiam
Ponoc tak. Tamrona nie podpinalem, Sigme owszem. Z A100 radzila sobie calkiem przyzwoicie. Z A700 bedzie tylko lepiej.
Optycznie sa ponoc bardzo zblizone.
Nowy za ta cene bym sobie odpuscil.
zug [Usunięty]
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009
MC napisał/a:
Z A700 bedzie tylko lepiej.
miałem z a200 póżniej przez krótką chwilę z a700 i było lepiej
jak Ci się nie spieszy, poczekaj na pewno coś się znajdzie,
a do tego czasu dalej foć kwiatki
zgodzę się z MC za nową nie warto tyle dawać bo można używkę w dobrej cenie trafić.
Widzę, widzę. Pewnie bym poczekał i coś znalazł, tylko mi na czasie zależy. Zapytałem sie sprzedającego na allegro, czy może mi wysłać za pobraniem. Jeśli tak i jeśli nic ni znajdę to chyba kupię, chociaż róznica 200zł do nowej to strasznie mało...
Najlepiej jakby mieszkał blsko mnie. To bym po niego podjechał, sam sprawdził itp. Pisze, że sprawny w 100%(tak przeważnie na każdej aukcji pisze )
zug [Usunięty]
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009
lotr15, zobacz ten temat kolega degol kupił używaną TU
nie piszę tego aby nie kupować używki tylko żeby uważać
jak bym brał pod uwagę zakup używanej to chyba tylko od kogoś z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9