Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
AUTOPORTRETY
Autor Wiadomość
Isis 
Bywalec

Wysłany: Pią 07 Sie, 2009   AUTOPORTRETY

...czyli jak widzimy samych siebie wlasnymi oczami ;-)

Nie wiem jak wy, ale ja nie cierpie kiedy ktos robi mi zdjecia.
Dlatego zwykle jestem swoim prywatnych fotografem, bo znam swoje cialo/twarz na tyle, ze wiem jak najlepiej je fotografowac.

Autofotografia nie jest obiektywna ale potrafi z pewnoscia poprawic samopoczucie ;-) ..
Poza tym milo czasem pojawic sie z drugiej strony obiektywu i miec sie na zdjeciach w rodzinnym albumie..

Zapraszam do czynnego udzialu w watku! :-) na pewno bedzie milo i bardziej rodzinnie.

Cos ode mnie skoro juz zaczelam temat. Na poczatek bardzo niesmialo wiec cos malo-aktualnego.. :)
Zdjecie sprzed 3 lat, robione kompaktem.

Reklama

mavierk 
Temu Panu już podziękujemy
never knows best

Wysłany: Pią 07 Sie, 2009   

ogólnie to kobiety mają lepiej, bo od razu mają fajne modelki, co widać na powyższym zdjęciu :mrgreen:

No a mojego avka już pare osób widziało, ale skoro ktoś wpadł na ten wątek, to nie dałbym rady tego zdjęcia nie dodać ^^

maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

Mavierk, trzeba uczciwie powiedzić, że górne zęby w zakresie lewa czwórka - prawa trójka - przynajmniej od przodu - masz cholera zdrowe jak koń!

mnich 
Optyczny
kiedyś to było...

Isis napisał/a:
Nie wiem jak wy, ale ja nie cierpie kiedy ktos robi mi zdjecia.
Dlatego zwykle jestem swoim prywatnych fotografem, bo znam swoje cialo/twarz na tyle, ze wiem jak najlepiej je fotografowac.

w sumie się zgadzam, jednak na spotkaniach warsztatowych można/trzeba się do tego przyzwyczaić.

Wstawię napewno coś potem.
A maziek, zamiast się podlizywać mavierk'owi, lepiej sam by coś pokazał.... tak wiem... wstawiłeś... ale filmiki się nie liczą ;P

Monastor 
Optyczny

mnich, filmik to też nie był autoportret ;)

maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

mnich napisał/a:

A maziek, zamiast się podlizywać mavierk'owi, lepiej sam by coś pokazał.... tak wiem... wstawiłeś... ale filmiki się nie liczą ;P
Sugerujesz, że mavierk w zakresie lewa górna czwórka - prawa górna trójka, przynajmniej od przodu, ma niezdrowe zęby, a je się jemu podlizuję, że jednak zdrowe?? Pokaż mi te dziury!

mavierk 
never knows best

maziek napisał/a:
masz cholera zdrowe jak koń!
to nie zdrowość, to fotoszop xD

Może ten wątek skusi mnie to kupna statywu, bo ciężko się sobie robi zdjęcia z parapetu :zalamany:

zug
[Usunięty]

maziek napisał/a:
Pokaż mi te dziury!

dziur nie ma bo
mavierk napisał/a:
to fotoszop

a zdjęcie to nie jest autoportret tylko wizja jakim chciałby być stworzona w PS. :mrgreen:

Groni 
Rozmowny

Mnie jakoś wygląda na wesołego pieczarka polnego.
A na marginesie to zaglądać komuś w zęby...e tam.

Isis 
Bywalec

nie wiem dlaczego ale to zdjecie Mavierka kojarzy mi sie z wloczykijem z muminkow :)

skasowany
[Usunięty]

Isis napisał/a:
nie wiem dlaczego

1. Też miał taki kapelusz.
2. Też nosił go 'na oczach'.
3. Też był wesoły.
4. Też był 'inny'... :razz: :wink:

garreth 
Maniak
Nikonier-analogowiec

Ruslan napisał/a:
1. Też miał taki kapelusz.

miał zielony! nie oglądałeś Muminków??? :wink: :razz: :mrgreen:
Ruslan napisał/a:
4. Też był 'inny'... :razz: :wink:

:lol: :lol: :lol:

różnice:
1. Włóczykij nie miał zarostu
2. mavierk nie mieszka w namiocie nad strumykiem (przypuszczalnie...)

skasowany
[Usunięty]

garreth,

1. Wersja 'filmowa' się nie liczy. Podstawa to tekst literacki.
2. Jeszcze nie dowiedziono czy Włóczykij nie miał zarostu. Badania trwają.
3. Nie wiemy gdzie mieszka Mavierk.

:razz:

mavierk 
never knows best

zug napisał/a:
a zdjęcie to nie jest autoportret tylko wizja jakim chciałby być stworzona w PS. :mrgreen:
ta, kurde, srautroportret.

Ruslan napisał/a:
2. Jeszcze nie dowiedziono czy Włóczykij nie miał zarostu. Badania trwają.
nie widziałem, żeby kiedykolwiek miał kosę w ręce i się nią golił, więc przypuszczalnie jednak miał zarościk :)

Ruslan napisał/a:
3. Nie wiemy gdzie mieszka Mavierk.
a normalnie, w domku, chociaż namiocikiem i strumyczkiem bardzo bym nie pogardził na te wakacje :)

No ale koniec oftopy na całą stronę, zadupcać focić siebie, nie macie daleko do modela :P

bbeeaa 
Entuzjasta

Pomogła: 1 raz

I sprawa zasadnicza:

Nie wiadomo (na zdjęciu tego nie widać) czy mavierk włóczy za sobą ten kij.

Odpowiedz do tematu