Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
20 października o ile dobrze zapamiętałem datę, zobaczymy następcę Canona 1D MarkIII. Matryca mniejsza niż FF, prawdopodobnie APS-H, ISO do 128000...
Do tego ponoć będą jakieś szkiełka.
Ostatnio zmieniony przez goltar Wto 20 Paź, 2009, w całości zmieniany 1 raz
20 października o ile dobrze zapamiętałem datę, zobaczymy następcę Canona 1D MarkIII. Matryca mniejsza niż FF, prawdopodobnie APS-H, ISO do 128000...
Do tego ponoć będą jakieś szkiełka.
Jakaś wysoka ta czułość... 128000 to niezły wypas
krisv740 [Usunięty]
Wysłany: Pią 09 Paź, 2009
zbyszko4x4,
fakt ..... do plotek.........
myslę ,że "najwięcej" na canon rumors.....
ew. canon board - ale żadnych pewnych wiadomości.... chyba,że optyczni coś mają....
-Completely new AF module akin to that on the 7D but with several times as many AF points. The tracking performance on this will be the best in the industry for many years. Video focus assist will be improved in speed five fold.
-Video: 1080p 24,30,25 720p 50, 60, SD with improved picture and audio control limits. Improved video processing. If it has Digic V it will be a true binning downscale and a big jump in quality.
-No swivel screen, improved contrast and color gamut.
-12 fps at full 14bit. – this is not confirmed just rumored by staff outside of the project!
The 1D line is guarded air tight and even many engineers working on modules for the camera have not even seen the full spec list.
No jednak napisałeś
Tajemnica poszła w świat. To wysokie ISO to ja tak na szybko wymyśliłem. Może być tyle albo połowa tego. Nowy 1D Mark IV będzie też coś tam filmował Jak się patrzę na nowego 7D to nowy Mark chce chyba zabić konkurencję na rynku profi. Canon chyba się wnerwił i w końcu powyciąga co lepsze kąski z archiwum by utrzeć nosa tym z Nikona. Z siony nie musi bo już nawet tego nosa nie będzie widać.
Ile będzie dokładnie będzie wynosiło to ISO nie wiadomo, ma mieć jedno zero więcej niż obecne lustrzanki, ale to nie jest istotne, ważniejsze to że przy niższych ISO powinno być więcej niż dobrze...
Dziwi mnie tylko matryca mniejsza niż FF. Ale poza tym to będzie Canon 1D Mark IV "ISOMOC".
Dziwi mnie głównie w kontekście wróżb, że za kilka lat cały rynek lustrzanek opanuje FF.
Ostatnio zmieniony przez Wizjerioner Sob 10 Paź, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Teraz lepiej
Pożyjemy, zobaczymy. Wielu liczy na nowego 24-70/2.8 (nieważne z IS czy bez). Tylko to chyba mało realne. Ja trzymam za taki obiektyw oba kciuki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10