Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Przyjmijmy na chwile że Pani nie testowała aparatu stricte technicznie ale artystycznie. I co wyszło?
Przyjmijmy, że pani jest atechniczna i nie jest artystką.
I wyszło jak wyszło. Powinna ONA i JEJ podobni kupić sobie inny, tańszy aparat. Może to też być Canon jak chcecie.
Czy dlatego że nie umiem jeździć na koniu mam nie próbować?
A jak spróbuję i spadnę to nie wolno mi tego napisać?
Nie mogę wystąpić w telewizji z połamanym kręgosłupem i napisać że mimo to było fajnie?
Ostatnio zmieniony przez Euzebiusz Pią 27 Lis, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Euzebiusz, czyli ja jako osoba która nie jeździła nigdy na motorze mogę zrobić test jakiegoś motorka? I w podsumowaniu napisać, że fajnie czuć wiatr, ale strasznie trudno się go prowadzi?
krisv740 [Usunięty]
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009
pawel23,
pewnie tak...
ale to mnie już po prostu dołuje...
zaczyna mnie "nawiedzać" cytat sztrosmajera ze szpitala na peryferiach - ten o głupocie i gołębicy...
a dodatkowo przerażać "płytkość" i "bylejakość" w szukaniu opinii, autorytetów itp. itd......
Euzebiusz, czyli ja jako osoba która nie jeździła nigdy na motorze mogę zrobić test jakiegoś motorka? I w podsumowaniu napisać, że fajnie czuć wiatr, ale strasznie trudno się go prowadzi?
Oczywiście. Ale nie w ruchu ulicznym bo tego zabrania prawo.
Natomiast fotografować zawodów sportowych aparatem Canon nie będąc profesjonalnym fotografem - prawo nie zabrania.
[ Dodano: Pią 27 Lis, 2009 21:46 ]
Sunders napisał/a:
Euzebiusz, a do testów produktów jakiej firmy warto
Nie wiem - może zna się na nożach kuchennych.
Ona nie przeprowadziła testu aparatu - tylko napisała o nim swoją opinię. Zresztą bardzo pochlebną.
Jak się Wam nie podobają zdjęcia to napiszcie do redakcji aby je skasowali albo wstawili jakieś profesjonalne. Wtedy będzie prawdziwiej?
Oczywiscie. Ale jasno tutaj widzimy, ze pani testujaca nie potrafi sie poslugiwac tym aparatem.
I bardzo dobrze. Czyli ktoś kto nie umie się posługiwać tym aparatem nie kupi go.
A prawdopodobnie po obejrzeniu tylko reklamy skusiłby się.
Ktos kto nie umie sie posługiwać tym aparatem nie umie też innym! Żle dobrana ekspozycja i tyle. Pani pojechała na całego na odczycie, który był dokonany kilkanascie minut wczesniej. Jak sama wspomniała było juz póżno, a ciemno robi się "bardzo szybko" Jak czytam z exifu robiła na manualu. Dajmy juz spokój pani!
Inna sprawa,że dziwi mnie polityka Canona. To była marka, która "kiedys" słynęła z niskich szumów i dobrej jakości surowego Raw-a (bez ingerencji). Jak dla mnie, fakt dośc duzych szumów w surowych plikach i niski DR, nie usprawiedliwia nawet reporterskie przeznaczenie puszki. Marka to marka. Mój znajomy zwykł mawiac " Nikon to aparat reporterski a Canon stutyjny". Dlaczego???? "Nikon to niezawodny AF a Canon jakośc obrazu". Teraz wierzę Wałęsie, mozemy stworzyc druhgą Japonie:-) Mam tylko Canona 450D. To niezły aparat. Mimo słabego Dr da się z niego duzo wyciagnąc. Moje przymiarki związane z kupnem 7D ostygły. Pewnie i dobrze, bo jak ktoś na forum napisłał uchroni mnie to od spłacania kredytu. Ja czekam na 60D. Mam nadzieję, że wyjdzie taki model a z racji niższej półki i mozliwosci fizycznych matrycy "Firma Canon" tylko ulepszy matryce z 50 lub 7D. Tego życzę nam wszystkim. Jest to niezły aparat. Uważam jednak,że należało się więcej po nim spodziewać! Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10