Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Canon PowerShot G11 - test aparatu
Autor Wiadomość
Bilbo
Uczestnik

Wysłany: Wto 01 Gru, 2009   

Mam jakoś wrazenie, że macie chyba jakiś uraz do Panasów. Ostatni sensownie testowany Lumix to 2006 rok. Model LX3 aż prosi się o test.[/quote]

Na to pytanie (stwierdzenie) nie spodziewał bym się odpowiedzi ;)
A tak swoją drogą to o co chodzi ? Jak nie wiadomo o co to ....

Reklama

Arek 
Redaktor

Bilbo, ale my nigdy nie ukrywaliśmy, że im lepsza współpraca z daną firmą, na tym więcej testów może ona u nas liczyć. Napisaliśmy to nawet wyraźnie w FAQ:
http://www.optyczne.pl/faq.html#10

U nas firma nie może kupić wyników testu, może jednak wpłynąć na ilość testowanych jej produktów.

Optyczne nie jest instytucją charytatywną, nasi redaktorzy nie pracują za darmo. I tak mamy wrzuty sumienia, że płacimy im mniej niż na to zasługują, bo dobrze wywiązują
się ze swoich obowiązków.

Więc nie dziwcie się proszę, że nie mogąc przetestować wszystkiego na rynku robię jakąś selekcję opartą tak naprawdę o kilka czynników takich jak zainteresowanie danym produktem, ilość pytań o niego, współpracę z daną firmą i co w zasadzie wcale nie mniej ważne, ile będziemy mieli frajdy bawiąc się danym modelem.

Czasami mam wrażenie, że nasi Czytelnicy nie przyjmują do wiadomości podstawowych rzeczy. Chcą od nas mnóstwa testów (pokażcie inny portal na świecie, który wypuszcza ich więcej), szybkich serwerów na których strona śmiga aż miło i zero reklam. Bo jak się pojawi jakiś pop-up, to już się zaczyna płacz... Otóż tak się nie da.

stojaq
Nowy

Bardzo mi się podoba Twoja wypowiedź Arku. Jesteście świetni i już wiele razy pomogliście mi w zakupach sprzętu foto. Tak trzymać!!!
PS
G11 mam od tygodnia - super aparacik.

Elian
Bywalec

Wysłany: Sro 02 Gru, 2009   

Areczku może ty mnie poratujesz jakąś poradą. Że przypomnę chodzi mi o polskie menu G11 z wersja ang.

Arek 
Redaktor

Wysłany: Czw 03 Gru, 2009   

Elian, to może bardziej Szymon, który testował G11. Ja go widziałem tylko przelotem. G11 znaczy się, nie Szymona :)

Odpowiedz do tematu