Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Ja też bym chciał zaakcentować swoją obecność w tym wątku. Mój nick powstał po wielu dniach przemyśleń
A avatar... No cóż. W instytucie poproszono nas, aby wykonać zdjęcia pracownikom na strony WWW. Wzięliśmy jakiś zestaw lamp i zrobiliśmy co trzeba. A że jeden z kolegów przyniósł okulary jak denka od kufli, to stwierdziliśmy, że każdy naukowiec powinien się z nimi sfotografować, bo przecież to jeden z atrybutów naukowca (oprócz siwej brody i czapki w gwiazdki w przypadku astronoma)...
Moj nick ma jakies o ile dobrze licze 10lat. Jak jeszcze bylem mlodym podlotkiem i udawalem przed rodzicami, ze jeszcze nie wiem jak smakuje alkohol , na jednym z ognisk pewna kolezanka (delikatnie wstawiona) stwierdzila, ze wygladam jak slodka owieczka (mialem dluzsze wlosy, a jak sa dluzsze to mam cudne loki ). Od tej pory mowili na mnie owca, a zeby bylo orginalniej zaczeli wszyscy zapisywac offca. A dlaczego offca11? A bo wszedzie gdzie sie rejestrowalem to offca bylo zajete wiec dopisalem sobie jeszcze 11 na koncu i tak juz od paru lat.
Avatar to jest moj autoportret wykonany do lusterka pierwszego dnia gdy kupilem C40D.
U mnie nick tworzą litery imienia i nazwiska a także nie bez znaczenia pozostało to, iż od dziecka miałem styczność z szeroko pojętą medycyną Liczba dodana dokładnie z tego samego powodu co przedpiszca
Tupisac to po prostu "tu pisać" - czyli moje spamowe konto pocztowe na jednym z darmowych serwerów. No i login na fora gdzie nie planuję za bardzo zaglądać po uzyskaniu odpowiedzi na to jedno pytanie... Sęk w tym, że akurat w fotkę wpadłem jak w bagno i linka do optycznych mam w pasku zakładek
Avatar to z kolei jeden z moich projektów logotypów - narysowałem go dla firmy zajmującej się paintballem (swego czasu byłem ostrym maniakiem painta). Przeszła inna wersja, ten był za bardzo podobny do emotikona i się raczej kojarzył z internetem. No więc przygarnąłem sierotkę i robi za avatarka.
Nick to moja ksywka, ktora sie za mna ciagnie juz ponad 20 lat, tylko dodalem h3m z tego wzgledu, ze kiedys interesowalem sie Hondami i pojawialem sie na zlotach tych samochodow w trojmiescie.
Avatar jest to jedno z pierwszych zdjec wykonanych mojemu kotkowi w dniu nabycia 500D.
Baku.
To jest tak oczywiste, że aż wieloznaczne (czasem w negatywnym znaczeniu, bo z hip-hopem nie mam nic wspólnego). Ksywka stara, używam jej z powodzeniem od jakiegoś czasu w internecie. Skąd pochodzi wiedzą Ci, którzy znają mnie osobiście i którym się przedstawię.
Najbardziej mi odpowiada w niej to, że wpisana w wyszukiwarkę kieruję do miasta, w którym nigdy nie byłem i z którym nie mam nic wspólnego.
nick... banalne - zlepek liter imienia i nazwiska,
avatar - przejaw fascynacji Bliskim i Środkowym Wschodem oraz Afryką zarówno tymi starożytnymi, jak i dzisiejszymi...
skasowany [Usunięty]
Wysłany: Pią 29 Sty, 2010
kasiakaaz napisał/a:
przejaw fascynacji Bliskim i Środkowym Wschodem oraz Afryką
Mój nick... Zaczęło się od krótkiego "hijack" i tak też funkcjonowało przez jakiś czas. A wzięło się to z mojej chwilowej fascynacji technikami przejmowania kontroli nad sesjami uniksowymi. Jak się okazało w necie to słowo jest dość popularne więc po krótkiej zabawie z literkami pojawiło się "hijax". Kolejny krok ku unikalności to dodanie "_pl". I tak też zostało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9