Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Jak napisałem w innym wątku jestem "na kupnie" nowiutkiego, lśniącego i pachnącego fabryna Nikosia D300s i szukam do niego akcesoriów. Obowiązkowy jest grip, bardzo tez sobie cenię możliwość zdalnego wyzwalania migawki - do D90 miałem kabel MC-DC2, swietna sprawa. Nikon - mimo dużego zaufania do tej marki raczej nie wchodzi w gre z przyczyn prozaicznych, z innych producentów moje zainteresowanie wzbudził Phottix i następujące przedmioty:
W związku z tym chciałbym zasięgnąć opinii na temat akcesoriów marki Phottix (ale nie tylko - producent to nie warunek, to tylko typ wstępny), ich jakości, awaryjności etc. Wszelkie sugestie mile widziane Z góry dzięki
nazgul, pilot radiowy mam i tylko mogę pochwalić Kiedyś już o nim pisaliśmy, bo kilku chłopaków na forum ma identyczny
Pilot LV imo zbędny bajer. Zaoszczędzoną kasę warto dorzucić do oryginalnego gripa. Można go kupić już za 850-900 Gripa phottixa tylko macałem, plastikowy szajs. W porównaniu z oryginalnym nie ma o czym mówić, skrzypi, trzeszczy itd. Oryginalny jest jak jednolita całość z korpusem
zug [Usunięty]
Wysłany: Pią 22 Sty, 2010
nazgul, mam tego Phottixa z pierwszego linku, nie mogę złego słowa powiedzieć
ten z drugiego linku może i fajny ale jak zastanawiałem się nad zakupem,
też brałem coś takiego pod uwagę ale później doszedłem do wniosku że na tyle co będę korzystał z pilota to ten pierwszy mi w zupełności wystarczy.
Nie wiem czy nie zostane zbluzgany za to ale czy jest sens wydawac kase na d300s ja bym wybrał d300 a kase wydał na akcesoria no chyba ze potrzebujesz tych filmików, bo tak to niczym innym sie te aparaty nie różnią
zwirek210, kupując nowy to różnica raptem 200zł więc mimo wszystko chyba lepiej wybrać nowszy - a wierząc testom optycznych D300s z niewiadomych przyczyn jest ciut ostrzejszy (czyżby lepszy statyw )
jednak też w najbliższym czasie (mam nadzieję) będę się zabierał za zakupy i też rozmyślałem nad D300S ale chyba jednak zakończę na używce D300... jednak 5k to dużo...
Właśnie o to mi chodzi. Już kilka osób wygłosiło opinię, że w D300s AF jest bardziej precyzyjny niż w D300 i ze ogólnie eSka jest bardziej dopracowana. Taki nowy model wypuszczony zamiast nowego firmwaru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 10