Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: goltar
Czw 25 Mar, 2010
Okazją dla chcących kupić Nikona D90
Autor Wiadomość
rafcyk24 
Nowy
D300s

Wysłany: Czw 25 Mar, 2010   Okazją dla chcących kupić Nikona D90

W najbliższy weekend jest promocja na D90 w Saturnie z obiektywem 18-70mm.

Cena rewelacyjna!!! 1850

http://www.saturnpolska.c...ecjalna/zobacz/

Jak dla mnie rewelacja!!

Proszę o przeniesienie wątku do działu PROMOCJE, gdyż go nie zauważyłem :mrgreen:

Reklama

Sz@kal 
Rozmowny
starszy Fotoamator

Wysłany: Czw 25 Mar, 2010   

czy to nie przypadkiem wyprzedaż powystawowa?!?

gomana 
Nowy

Jak dla mnie to pomyłka jest (1850->2850PLN).
"Saturn zastrzega sobie prawo do błędów i pomyłek w treściach zamieszczonych na stronie internetowej. Powyższa informacja nie stanowi oferty w rozumieniu art. 66 i następnych Kodeksu Cywilnego." :razz:

Sz@kal 
Rozmowny
starszy Fotoamator

dzwoniłem do dwóch saturnów - wszędzie potwierdzili cenę

Freepass 
Nowy

Coś mi tu pachnie promocją "Kto pierwszy ten lepszy" typu:
http://www.youtube.com/watch?v=U1_o5sLhLLs

:twisted:

gomana 
Nowy

Sz@kal napisał/a:
dzwoniłem do dwóch saturnów - wszędzie potwierdzili cenę

No to trzeba się poważnie zastanowić .... :mrgreen:

Sz@kal 
Rozmowny
starszy Fotoamator

pytanie czy to nie jakieś spady...? nie mam zaufania do towarów z dużych marketów... a tu jeszcze taka ogromna obniżka...

kubek 
Początkujący

cieżko wyczuć, bo promocja ogólno-polska
a spadów w całej polsce tak dużo, ze cały asortyment ma pójsc?
może chcą się pozbyć nadmiaru z magazynów

MC 
Temu Panu już podziękujemy

A ja bym się nie zdziwił gdyby skończyło się na tym, iż w dniu promocji nie będzie już ani jednego na stanie, bo zaprzyjaźniony pan Zenek weźmie wszystkie na handel dogadując się z kierownikiem działu czy kimś tam innym :roll:

B o g d a n 
Optyczny
obserwator

MC napisał/a:
... w dniu promocji nie będzie już ani jednego na stanie, bo zaprzyjaźniony pan Zenek weźmie wszystkie na handel...
Po jednym na sklepie zostawią, nie przesadzaj :mrgreen:
Zresztą taki tani, to jakiś badziew musi być ten D90, a nie aparat :mrgreen:

Sz@kal 
Rozmowny
starszy Fotoamator

ale myślicie, że warto spróbować? czy jednak obawiać się, że coś z nimi może być nie tak...?

rafcyk24 
Nowy
D300s

Sz@kal napisał/a:
ale myślicie, że warto spróbować? czy jednak obawiać się, że coś z nimi może być nie tak...?

Szczerze wątpię żeby Nikon miał dwie linie produkcyjne...
Jedna dla Saturna-chłam i badziew z elementami aparatów kompaktowych a druga ta super, dla reszty świata....

SlawGaw 
Optyczny

Gazetki Saturna są wydawane na poszczególne sklepy oddzielnie, ta zalinkowa to gdzieś w Warszawie, a na tej z Galerii Bałtyckiej w Gdańsku już tego nie ma, więc może naprawdę jakieś powystawowe, no i pierwszy raz spotykam się z zestawem handlowym D90 z 18-70 jako kitem.

rentris 
Nowy

Cześć.

Jestem pracownikiem Saturna i chcę sprostowanie napisać :)
Nie jest to promocja ogólnopolska, a dotycząca tylko Saturnów w Złotych Tarasach i w Arkadii w Warszawie.

Z tego co mi wiadomo Nikonów nie ma, a w gazetkach nastąpiła "pomyłka w druku". Nie wiem czy jest to celowe zagranie, bo pracownica nie chciała mi powiedzieć ile mają sztuk, póki nie powiedziałem, że pracuję w innym Saturnie. Mówiła, że to tylko plotki. Jak powiedziałem, że przecież mają towar w gazetce, to powiedziała, że parę takich "pomyłek" już było.

TAK WIĘC NIKONA D90 W CENIE 1850 ZŁ NIE MA i nie będzie.

Nie zrażajcie się jednak do sieci. Inne markety Saturn (przynajmniej Lubin, Poznań, Katowice, Gdańsk i Wrocław - bo o tych mogę powiedzieć) nie robią takich numerów, że dają towar do gazetki i wystawiają np jedną czy dwie sztuki na sprzedaż. Do tej pory śmiejemy się z MegaAvansu i Euro AGD RTV, że tak robią u nas w mieście :)

[ Dodano: Czw 25 Mar, 2010 19:35 ]
SlawGaw napisał/a:
no i pierwszy raz spotykam się z zestawem handlowym D90 z 18-70 jako kitem.

Nie jest to pierwszy taki zestaw, my też mieliśmy takie w sprzedaży.

Ponadto weekendowa akcja Saturnów jest ogólnopolską wyprzedażą, więc będzie wiele modeli wystawowych po obniżonych cenach.

edmun 
Optyczny
Niemarkowy

MC napisał/a:
A ja bym się nie zdziwił gdyby skończyło się na tym, iż w dniu promocji nie będzie już ani jednego na stanie, bo zaprzyjaźniony pan Zenek weźmie wszystkie na handel dogadując się z kierownikiem działu czy kimś tam innym

przychodzisz rano, na punkcie obsługi klienta prosisz o sprawdzenie czy jest (i nie dajesz się sforwardować na dział foto). Pani w komputerze sprawdza, jeśli jest - to nic Cię nie obchodzi że nie ma na półce - pracownicy sklepu i ich rodzina nie mogą brać udziału w żadnych promocjach gazetkowych itp. więc można zrobić awanturę (chyba że w gazetce chodzi o pendrive'a za 20 zł których jest 400 szt. na stanie, to oczywiście nikt problemu nie zrobi)

Odpowiedz do tematu