Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
"no dobra nie upieram się ale odnoszę wrażenie, że zapomniałeś jak się trzyma A230 a o całej ergonomii już nie wspomnę."
Ach... przepraszam, tu przeciez nie ma nic wyraźnie, prosto z mostu między oczy, to przeciez tylko takie niewinne sugestie...
RB, ee... sherlocku a ten zwrot może prowadzić do wniosków, że jest niewygodna, że źle się to - to trzyma a właściwie słabo, żeby nie powiedzieć do d...y - gdzie masz zwrot TRUDNA tym bardziej w stosunku do D70.
Dodatkowo to w D70 więcej potrzebnych nastaw wyciągniętych jest na wierz więc jest łatwiej a tłumaczenie czy sugerowanie komuś, że jeżeli gdzieś jest więcej guzików to dla amatora już nie do przejścia jest robieniem z ludzi idiotów.
RB, widzę schodzisz do poziomu pana Sz... teraz jeszcze znajdź jakiegoś ortografa w moim poście i mam już komplet, znaczy "a u was biją murzynów".
kozidron mi naprawde nie chodzi o porównanie d70 z a230, tylko o to, że zarzucasz komus robienie z ludzi 'kalek" samemu sugerując cos dokładnie podobnego. Tylko o to. Nie o literówki, błędy ortograficzne i nie o meritum.
Nota bene argument o czytaniu ze zrozumieniem jest tym co normalnie kończy dyskusję... więc o poziomach argumentów może nie dyskutujmy
Jeśli zaś chodzi o meritum to na miejscu kupującego popatrzyłbym, czy owa alfa mu się da potrzymac i obsłuzyc. Mimo zacności d70... to raczej bym go nie kupił. Choc ta alfa to... eeeee...
Ergonomia aparatu jest sprawą indywidualną, warto samemu się przymierzyć i wziąć A230 do ręki. Nie chcę bronić ani zachwalać budowy gripa alfetki, często po prostu bezmyślnie powtarza się internetowe mądrości, niech autor wątku sam się przekona i weżmie go do ręki.
Osobiście wolę A230 z jego ułomnym gripem, nowszą 10 mln. matrycą niż 5-letniego Nikona bez gwarancji, mającego swoje lata świetności dawno za sobą, tym bardziej że już w jego cenie możemy wyczaić coś nowszego i ciekawszego.
Nie rozumiem tych uprzedzeń wobec Sony, zdecydowanie wolę A230 mimo niewygodnego dla mnie uchwytu, A230 daje lepszą jakość zdjęć i dla niej mogę się przemęczyć z gorszą ergonomią. Argumenty zentaurus'a o gwarancji także mnie przekonują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 11