Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Wybór plecaka na foto + laptop ? Ktoś zna ten typ - link ?
Autor Wiadomość
rajax 
Początkujący

Wysłany: Czw 08 Kwi, 2010   Wybór plecaka na foto + laptop ? Ktoś zna ten typ - link ?

Witam, poszukuję plecaka na sprzet foto, i przy okazji mógł by tam wejśc laptop.
Ogladałem wiele modeli, m.in. Lowepro które kosztują swoje, ale wiadomo, nie przemakaja itp..
Ale mam pytanie czy ktos zna ten model plecaka Delta SX2 :

http://www.allegro.pl/ite...aptop_15_4.html

Z fotek i opisu fajny, miejsce na foto, laptop i do tego pod spodem paski na statyw. Tylko jak jego jakośc i nie przemakalnośc, proszę o opinie ludzi którzy choc to widzieli na oczy.

Reklama

jasiekcom 
Entuzjasta

Wysłany: Czw 08 Kwi, 2010   

rajax, odnośnie tego plecak mogę powiedzieć Ci tyle że ja go nie miałem ale z tego co wspomniał mi kolega to w niedługim czasie plecak z tej firmy szl… trafił zaczął się pruć, przecierać itd. miał bardzo duże problemy z gwarancją nie chcieli mu uznać wskazywali na przeładowywanie plecaka itp. wiec ja bym nie kupił. Co dl LowePro to fakt są drogie nawet chyba z drogie ale masz dożywotnia gwarancję, ciekawe patenty i rozwiania, materiał zamki plastiki itd. naprwde jest pierwsza klasa posiadam dwa plecaki tej marki jeden taki podręczny a drugi to już naprane duży wór do transportu foto i mimo ze nie kosztowały tanio to naprane jest to wyrób godny polecenia. Jak mam w nich sprzęt do za bardzo nie myślę czy mu cos się stanie czy nie przemoknie itd :wink:

rajax 
Początkujący

No tak podejrzewałem że będzie. Podjadę obejrze w realu to cos i zdecyduję. Dzięki.

jasiekcom 
Entuzjasta

Na targach w Łodzi widziałem całą ofert LowePro i było tam dość dużo plecaków które miały box foto i kieszeń na laptopa oraz inne drobne przedmioty trzeba by było wejść sobie na ich stronę zobaczyć który model Ci najlepiej odpowiada i sprawdzić sobie jak cenowo stoi na allegro. A ile masz max do wydania na ten plecak jeśli można wiedzieć ????????

Tranquilizer 
Bywalec

Ta DELTA SX2 wygląda na tanią imitacje Lowepro Fastpack 350.

rajax 
Początkujący

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010   

Witam. Ogladałem ta Deltę. Faktycznie to kopia Fatpacka 350. Ogólnie to jest w miarę dobrze uszyty, ale wolałem dołożyc 70 zł i kupiłem Lowerpro CompuDaypack.

Monastor 
Optyczny

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010   

Miał ktoś może do czynienia z naneu pro military alpha L? Też szukam plecaka na sprzęt i ten wydał mi się spoko.

skasowany
[Usunięty]

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010   

Monastor, odpuść sobie, dobrze wygląda jak jest nowy... ;)

lupo57 
Optyczny
wiem że nic nie wiem

Wysłany: Nie 11 Kwi, 2010   

Monastor napisał/a:
Miał ktoś może do czynienia z naneu pro military alpha L? Też szukam plecaka na sprzęt i ten wydał mi się spoko.

Monastor ja mam naneu pro military model bravo, jak byś chciał jakieś zdjęcia na priv to daj znać
pozdrawiam

Monastor 
Optyczny

Ruslan, on nie ma wyglądać, tylko mieścić lapka i sprzęt, włącznie z sigmą 100-300 :P
Rozumiem, że szybko się wyciera... szkoda :/

Wygląda na to, że będę musiał zrezygnować z targania części sprzętu i kupić coś mniejszego.

hijax_pl 
Moderator
click-o-matic!

Mam od ponad roku Naneu Sahara 271, jako że to był jedyny plecak mieszczący mojego lapka ;)
Używam go nie tylko do targania sprzętu, ale jako plecaka - tak po prostu.

Nic się nie wyciera, wygląda nadal dobrze, więc jeśli inne są tak solidnie zrobione to IMHO... warto :)

Monastor 
Optyczny

hijax_pl, mógłbyś mi podesłać jakieś fotki tego plecaczka? Zwłaszcza założonego na plecach, wtedy najłatwiej ocenić rozmiar. Podoba mi się ten patent z rozciąganiem :)

hijax_pl 
Moderator
click-o-matic!

przyłapany przez dr11 ;)

Monastor 
Optyczny

hijax_pl, spoko, nawet nie rzuca się w oczy. Jak mocowanie statywu? Trzyma czy lubi się poluzować?

hijax_pl 
Moderator
click-o-matic!

Trzyma się mocno, a przypinałem 055XPROBa z 322RC2.
Ta tym zdjęciu powyżej jest akurat frotka ale karbonowa.

Odpowiedz do tematu