Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
mnich, jak tylko profesjonaliści się dowiedzą że "Granica między telefonem komórkowym a dobrej klasy aparatem cyfrowym została oficjalnie zatarta" to na pewno. No i lampa ksenonowa jest...
zug [Usunięty]
Wysłany: Pią 30 Kwi, 2010
dr11 napisał/a:
O, przydałaby mi się taka mała kamerka HD do fruwającego modelu
Szkoda tylko, że ma dotykowy ekran.
Jakość zdjęć jak na komórkę - rewelacja.
Ciekawe jaka będzie odpowiedź Samsunga... Jak na razie bezlitośnie punktuje Nokie.
Ciekawe jaka będzie odpowiedź Samsunga... Jak na razie bezlitośnie punktuje Nokie.
Czy którykolwiek telefon Samsunga jest w stanie punktować jakąś Nokię na podobnym poziomie funkcjonalności? Nie mówię o ilości niepotrzebnych megapikseli czy innych ficzerów z tabelki, ale mówię o praktycznej użyteczności i jakości działania tego co jest. Bo na tabelce reklamowej to wszystko wygląda świetnie, gorzej kiedy przychodzi czegoś poużywać w praktyce…
Nokia akurat telefonów z dotykowym wyświetlaczem nie potrafi robić, niestety.
Poza tym Android który jest w niektórych modelach Szajsunga jest przyjemniejszy niż Syfbian.
Obecnie posiadam E52 tylko ze względu na baterię, która jest rewelacyjna w moim egzemplarzu. Ale w tym modelu różne cuda się działy. Pierwsza seria była wadliwa i wymieniano płyty główne (mój pierwszy egzemplarz tak miał i oddałem następnego dnia ze względu na niezgodność z umową). Baterie trzymają różnie. U mnie 8-12 dni, u kolegi góra 2 przy podobnym używaniu. Serwis twierdzi, że wszystko jest ok.
Poza tym Nokia ma bardzo częste problemy ze swoim softem w telefonach. Testowane wielokrotnie
komor, nie każdemu odpowiada mizianie paluchem po ekraniku. Dla mnie ten rodzaj obsługi akurat telefonu komórkowego jest dyskwalifikujący. Ale każdemu podłóg potrzeb.
komor napisał/a:
Czy którykolwiek telefon Samsunga jest w stanie punktować jakąś Nokię na podobnym poziomie funkcjonalności?
Dobre pytanie, które sam do niedawna sobie zadawałem. Zwłaszcza, że moje poprzednie doświadczenia z telefonami Samsunga nie były budujące.
Jednak Samsung ma dużo świetnych telefonów - zwłaszcza smarfonów: że nie wspomnę o Omniach (nie wiem czym Nokia może zawalczyć z Omnią II HD (o ile ktoś lubi dotykówki)), czy choćby nieco zapomniany a bardzo dobry Innov8 rozkładający nowszą N96 na łopatki pod względem jakości wykonania, stabilności pracy, baterii, użytych materiałów, aparatu fotograficznego. A obsługa jest ta sama - Symbian S60.
Miałem też Nokię E66 - uważam to za jeden z lepszych telefonów tej marki. Zresztą cała seria E jest bardzo przyzwoita, tyle że to akurat nie dla mnie...
komor, nie każdemu odpowiada mizianie paluchem po ekraniku. Dla mnie ten rodzaj obsługi akurat telefonu komórkowego jest dyskwalifikujący. Ale każdemu podłóg potrzeb.
Dla mnie również - telefon musi mieć klawiaturę. Ekran dotykowy to dla mnie krok wstecz w kwestii ergonomii (no chyba że jest i klawiatura i ekran dotykowy).
Zresztą ekrany dotykowe montuje się już w kompaktach. W zeszłym tygodniu bawiłem się takim wynalazkiem od Sony. Ani to ładne, ani precyzyjne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10