Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
garreth, dwa pierwsze na tak!
reszta w miarę normalne.....
skasowany [Usunięty]
Wysłany: Nie 16 Maj, 2010
Z wczorajszej juwenaliowej parady studentów w Warszawie. Było naprawdę wesoło, baaardzo głośno i gorąco! Świetna zabawa dla studentów na platformach, niekoniecznie dla kierowców czekających na otwarcie ulic... Z roku na rok jest lepiej i bardziej spektakularnie, to cieszy! Poniżej stosunkowo krótka relacja. Zdjęcia robione bez napinania się, bardzo spontanicznie, bez zbędnego wysiłku...
Żeby trochę lepiej poczuć atmosferę panującą na paradzie, proponuję oglądać zdjęcia
słuchając piosenki, którą wczoraj można było usłyszeć na nie jednej platformie...
124. Zaczyna się robić jak w Rosji! Limuzyna musi być, niech to będą zwykłe 13-te urodziny...
125. O dziwo nie odpadło...
126. Kibice na poboczu nie pozostawali obojętni...
127. Piiiissskom i wrzaskom nie było końca...
128. Pilotujący kolumnę!
129. Zostałem przeskoczony...
130. Impreza łączyła pokolenia, a że darmowa i otwarta, to przyłączyć się mógł każdy, ku szalonej uciesze studentów...
131. Panowie, to też pan...
132. Że też nikt nie wypadł...
133. Przystojniak z Polibudy! A śmieją się ze swoich dziewczyn...
134. Bez ustanku...
135. To reklama, nie element parady...
136. Przedstawicielki bardzo sympatycznej platformy...
138. Najlepsi są 'komórkowcy' za paniami... Byli twardzi, szli do końca...
139. Skala w butelkach piwa...
140. Faloł mi maj gerls...
141. Najlepsza platforma, bo jednego z wydziałów mojej uczelni...
142. To samo co wyżej + lewy podbródkowy...
143. Goście pozamiatali!!! Wszyscy przejeżdżający obok byli pełni podziwu dla ewolucji chłopaków!
144. Dziewczęta szalały!
145. Zdjęcie pamiątkowe 'Medyków'
Zdjęć żenujących, niekoniecznie dla fotografa i niekoniecznie fotografa kompromitujących, nie wstawiałem Jeżeli jednak ktoś z oglądających rozpozna na nich siebie i poprosi o usunięcie, bo się wczoraj zagalopował po piwku, dwóch, usunę Rodziców, którzy rozpoznają na zdjęciach swoje, pilnie uczące się do sesji, pociechy proszę o niestraszenie autora zdjęć sądem...
Tadeuszek [Usunięty]
Wysłany: Nie 16 Maj, 2010
Ruslan, świetna seria! Dobre kadr, przyjemnie ogląda się z opisami... i muzyczką
Ruslan, 128 - dobrze, że miał grube zelówki !
135 - jeden z Panów reklamy poczuł atmosferę !
138 - ty tez nie odstawałeś !
141 - wiadomo bob budowniczy nie jest sam, ma w odwecie Ruslana !
142 - sytuacyjnie
145 - fajny kadr, szkoda, że wszyscy nie zachowali się jak Pani w kojakowych okularach !
Super seria
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010
Rusłan, fajne foty, czuć ducha . Najbardziej mnie fascynuje jak to jednak mocno widok człowieka z profesjonalnym aparatem działa na ludzi. Chłopak w żółtym na 143 ma owłosione nogi, a na 144 już ogolone .
degol, chyba selekcja zdjęć przed wstawieniem coś zaszwankowała
ilość to nie jakość
jak dla mnie tylko 170
wierz mi, że nie rozchodzi mi się o ilość, chciałem oddać pewną atmosferę, która zauważyłem podczas tego wyjazdu, może nie zrozumiałeś moich intencji, choć w sumie Twoja uwaga ma dla mnie znaczącą wymowę !
garreth może przyjrzyj się tak na spokojnie zdjęciom co one przedstawiają, zwróć uwagę na to coś co nie wpada w uwagę przy pierwszym zerknięciu, nie chce sugerować, bo to będą moje odczucia, ale w sumie na oryginałach można więcej zauważyć nić na tych "miniaturkach" , ot np. zdjęcie nr. 173 tutaj wyróżnia się para, która się obejmuje, jednakże kobieta obserwuje kogoś, ktoś kobietę, jeszcze inny bardzo zainteresowany, na pierwszy rzut oka wydawałoby się, że jest zainteresowany rzeką, ale nic z tego zainteresowany jest tym co tygrysy lubią najbardziej, wyciąga szyję jak gdyby zobaczył niespotykane zjawisko ... zdjęcie 174 każdy każdego obserwuje ... 170, 171, 172 itp. jak taras widokowy, jak " loża honorowa " jakbyśmy byli na jakimś widowisku, przedstawieniu itp. i jeszcze jedno moje spostrzeżenie, to takie, że cały nasz naród jest fotografem ! Chyba nie widziałem nikogo, kto by nie filmował, nie fotografował, od aparatu telefonicznego, do nawet półprofesjonalnej , a może i profesjonalnej prywatnej kamery ! Ok, pomijam , to co natura tworzy ... bo to chciałem w głównej mierze pokazać, ale na miejscu okazało się co innego ważniejszego ...
degol, rozumiem Twoje intencje, ale na zamieszczonych fotach nie widać tego, co chciałeś pokazać. Wgapiam się w 173 i wgapiam... i ta historia, którą opisałeś, nijak mi się nie ujawnia Może trzeba było dać bardziej szczegółowe kadry, miny ludzkie pokazać, gesty, jakieś interakcje...
167-169 z potencjałem, choć inaczej bym pokadrowała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 14