Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Proszę bardzo.
Zobacz sobie cenę dość amatorskiego obiektywu klasy 70-300. Zobacz ile kosztuje 70-300 G z napędem SSM a ile kosztuje choćby Nikkor 70-300 VR. Nikkor jest prawie dwa razy tańszy a wcale nie gorszy i na bank ma lepszą stabilizację
ale mi przykład........no i co .....? W canonie z cenami nie ma takich podobnych fantazji na obiektywach..?...Bo o mało sympatycznych kastracjach na korpusach nie wspomnę, gdzie raz nie dadzą dobrego Af-u a innym razem wstawią słaby telewizorek(chociaż puszki klasę niżej mają lepsze wyświetlacze) albo dadzą coś co "prawie" działa ....szkoda gadać kazdy producent zapina konsumenta gdzie może, pocieszyć można się tym że do agro puszek nie wstawiają "kompozytowych" bagnetów
to szok spowodowany tym, że stabilizacja w korpusie jest o kant d..y rozbić
No właśnie nie. Bardzo często mi jej brakuje.
Poza tym idiotyczne sterowanie błyskiem schowane w menu jak w jakimś NEXie.
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010
RB napisał/a:
i jak mogłem przepłacić za to nieszczególne SAL70300G
eeeee tam, mnie zawsze zastanawiał wynalazek canona 28-300L IS USM ....w życiu tego na oczy nie widziałem, ciekawe czy to jest warte swojej ceny hehe ....
MC napisał/a:
Poza tym idiotyczne sterowanie błyskiem schowane w menu jak w jakimś NEXie.
MC ale nie możesz tego na "guzik" skrótu wyprowadzić, jak potrzebujesz....nie rozumiem
Ostatnio zmieniony przez kozidron Wto 08 Cze, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9