Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Nie 11 Lip, 2010 Kamera SD do max 1000 zł
Czytam wszystkie posty i wywnioskowałem że przy zakupie kamery HD należy wydać co najmniej 2500zł, ja tyle nie mam. Więc zamiast kupować słabą kamerę HD wolę kupić SD z dobrą optyką. A za rok, dwa jak moja pociech podrośnie to dołożę i kupię porządną F HD.
Poradźcie wiec jaką kamerę SD kupić na teraz. Tak max do 1000zł (mniej - lepiej). Myślałem o jakimś Sony DCR-SX33. Czy to dobry wybór? A co sądzicie o kamerach Canona??
A może innej firmy. Z góry dzięki za info.
Przyzwoitą kamerę full-HD kupisz już za 1600 zł. Jakbyś miał te ekstra 600 zł to polecam Panasonica HDC-SD60, który przewinął się przez kilka sąsiednich wątków.
Jeśli chcesz kupić coś SD to poszukaj kamery Sony lub Panasonica która nie ma twardego dysku a wewnętrzną pamięć i odpowiada Ci jej cena. Jaki to będzie konkretnie model nie ma już tak istotnego znaczenia, bo w tym segmencie obydwie firmy dają podobną jakość obrazu i funkcjonalność.
Dzięki za rady.
Co do dołożenia to nie ma szans. Muszę zamknąć się ze wszystkim tzn. z kartami i torbą do 1000zł. Poszukam jakiegoś fajnego Sony.
A tak jeszcze z ciekawości jak z jakością kamer CANONA, z tego co widzę na forum mówi się tylko o Sony, Panasonicu i JVC.
Kamery Canona są ok pod względem jakości nagrywanego materiału, jednak wiele osób skarży się na mało intuicyjną obsługę. Ja sam kamer Canona nie znam wcale.
A co byście powiedzieli na Sony HDR-CX130E to jest już Full HD? W electro (http://www.electro.pl/Kamery,233,232.html ) kosztuje 1295zł, także jak masz tysiaka, to może trochę pozbieraj i łap.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9