Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Mogę polecić pasazfoto.pl
Ostatnio trochę się mniej zaopatruję, bo już mi się dźwigać tego wszystkiego nie chce A i skompletowałem conieco.
Od 3 lat bez problemów, często z atrakcyjną ofertą
Macanie dozwolone. Zamówienia specjalne też.
Ja wszystko wiem, jeżeli fotoaparaciki nie będę płacić optycznym za malutkie reklamki 3-4 tyś. zł miesięcznie to będą sklepem złodziejskim i będą kraść a jak już wykupią to będą cacy.
Oceniasz innych swoim systemem wartości. Fotoaparaciki nie dostaną u nas reklamy choćby płaciły 20 tys. zł za baner więlkości znaczka pocztowego. Dla mnie pieniądze nie są w życiu najważniejszą rzeczą.
A jeśli już jesteśmy przy cenach reklam u nas, to jak nie masz o nich pojęcia, to się nie wypowiadaj. Duży pionowy baner można u nas mieć za mniej niż 2000 zł miesięcznie.
Podsumowując, robiłeś kryptoreklamę tego sklepu u nas już poprzednio. Jeśli jeszcze raz spróbujesz, dostaniesz kolejne ostrzeżenie - tym razem trzecie, co spowoduje zawieszenie możliwości pisania postów. Lojalnie ostrzegam.
rzeczywiscie na fotoaparaciki mają teksty skopiowane chyba z testów optyczne np. przy sigmie sd14
czesciowo jest to zrozumiale bo przy tej ilosci asortymentu musialby sztab ludzi non stop siedziec i pisac te teksty, ale w większej części juz niezrozumienia jest to po prostu złodziejstwo, dzięki MM za info o tym sklepie i paru jeszcze innych, ale nie przesadzaj z kryptoreklamą bo stracisz wiarygodność ....
ale nie przesadzaj z kryptoreklamą bo stracisz wiarygodność ....
A może już stracił? Jak Fotoaparaciki stały się dealerem Canona i Tamrona, to MM jedzie po Sigmach aż miło. Poczytaj jego ostatnie posty. A potem poczytaj posty użytkowników Tarmona i jego serwisu. Nie przeczę, że Tamrony są ostre, ale jakości ich wykonania i poziomowi ich serwisu w Polsce można sporo zarzucić.
obejrzałem panoramę w quicktime sklepu na stronie fotoaparaciki i widzę sporo sigm na półkach,
jestem nowy na forum więc nie zdążyłem sobie wyrobić opinii na temat wszystkich użytkowników,
niedługo kupujemy trochę sprzętu więc będę mógł powiedzieć który sklep ma lepiej zaopatrzony magazyn i lepsze ceny, bo to głównie interesuje kupującego.
Wspomnę jeszcze o Media Markt, widziałem tam jakieś 4 miesiące temu nikona d90
z kitem 18-105 za chyba 4500 (!?), jest plus że można pomacać a nawet włączyć, szkoda że
pentaxy trzymają przy podłodze w zamkniętej gablocie po drugiej stronie półki...
można powiedzieć że kupi tam pentaxa tylko ten który chce pentaxa i spyta sprzedawcę
czy jest, oczywiście jeśli sprzedawca nie zapomniał o kąciku z P.
Jak Fotoaparaciki stały się dealerem Canona i Tamrona, to MM jedzie po Sigmach aż miło. Poczytaj jego ostatnie posty. A potem poczytaj posty użytkowników Tarmona i jego serwisu. Nie przeczę, że Tamrony są ostre, ale jakości ich wykonania i poziomowi ich serwisu w Polsce można sporo zarzucić.
Arku chyba tym razem Ty wyciągasz zbyt daleko idące wnioski... Ja do Sigmy także nie mam zaufania, kilka razy się przejechałem i ich zooma już na pewno nie kupie, szczególnie pod Canona... stałke jeszcze może.
Byłem osobiście w fotoaparacikach i mogę potwierdzić słowa MM o serdecznej atmosferze. Zdecydowanie warto odwiedzić Pabianice.
Co do opisów na stronie, to warto było by sprawę wyjaśnić i rozwiązać. Umieścić na stronie odnośniki do testów na optycznych i napisać skąd pochodzą informacje, albo pokusić się o jakieś zmiany - jednak nie mnie to sugerować sklepowi, bo ja na razie byłem tam tylko w roli oglądacza i testera.
Tak czy inaczej szkoda by tak dobry sklep szargał sobie opinie na poważnym portalu.
Z tą kryptoreklamą którą rzekomo uprawia MM to też przesada. Rozumiem rozgoryczenie spowodowane konfliktem ze sklepem, jednak ja jego uwag tak nie traktuje. Dla mnie to po prostu dobra rekomendacja sprzętu i sklepu, poparta realną wiedzą i praktyka, a przecież tego oczekujemy od forum.
Mam nadzieję tylko, że polecając fotoaparaciki - mimo negatywnej opinii redakcji - nie narażę się na otrzymanie ostrzeżenia.
Z tą kryptoreklamą którą rzekomo uprawia MM to też przesada.
Jaka przesada? MM twierdzi, że brzydzi się reklamą, a uprawia hipokryzję czystej postaci, bo jedno ze swoich ostrzeżeń zaliczył za założenie wątku, który był reklamą (przedstawieniem oferty handlowej) rzeczonego sklepu, co jawnie kłóci się z regulaminem.
Więc ja tu żadnej przesady nie widzę.
Sam sklep, pomimo kilkakrotnie zwracanej mu uwagi, nie zaprzestał swojego procederu wykorzystywania chronionych prawem autorskim materiałów. Co więcej, zamiast grzecznie przeprosić, zalogowali się tutaj i zaczęli się bawić w pyskówki.
Wątku nie widziałem - pewnie został usunięty, więc nie mogę się ustosunkować, ale wierzę na słowo.
Mogę się tylko wypowiadać o tym co przeczytałem, a np. w tym temacie kryptoreklamy nie widzę. Oferta handlowej sklepu także nie ma - ani w całości ani we fragmentach.
Ale nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Napisałem co uważam, ale nie twierdzę że mam wiedzę o całym zajściu...
Napisałem co uważam, ale nie twierdzę że mam wiedzę o całym zajściu...
Dlatego piszę Ci jak było. MM założył wątek z ofertą sklepu, za co dostał ostrzeżenie. Co więcej zrobił to nie w dziale Sprzedam (co jeszcze od biedy można by próbować zrozumieć), ale w dziale poświęconym obiektywom. Wątek z oczywistych względów został usunięty.
Nie wnikając w powyższą polemikę, to fotoaparaciki są niestety najlepszą alternatywą dla Łodziaków.
Piszę niestety, bo nie w Łodzi...
Sam sklep bardzo dobrze zaopatrzony. Mankamentem jest to, że czasami trudno znaleźć miejsce parkingowe w pobliżu. Do tego co chwilę wchodzi do sklepu ktoś nowy, pyta o coś itd. 2 razy kupowałem tam sprzęt i 2 razy zajęło mi to godzinę
Ale złego słowa powiedzieć nie mogę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10