Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Telenowela o roboczym tytule "Młodzian Fota". Najpierw pozwala się sfotografować atrakcyjnym fotografkom, a potem, dzięki niezwykłym umiejętnościom, materializuje się tam, gdzie akurat znajduje się jego fotografia. Łatwiej mu to zrobić z wersji elektronicznej. Gdy wyłazi z odbitki, jest trochę słaby i niemrawy, ale też sobie radzi. Co istotne - zdjęcie musi być dobrej jakości. Ze złych zdjęć Młodzian Fota nie przenika do rzeczywistości, bo łatwo mógłby zostać rozpoznany. Tylko świetne ujęcia.
Wyrabia straszne rzeczy. Przeprogramowuje złośliwie zmywarki. Podjada co smaczniejsze kąski z lodówki. Robi bałagan w bieliźniarce. Bezczelnie podrzuca do prania swoje brudne skarpetki. A, i czasem podgląda panie w łazience, zbereźny satyr.
Żyje sobie jak pączek w maśle, uprawiając ten niecny proceder, ale w końcu wpada. Ulega pokusie "przejścia" do realnego świata za pomocą fatalnego zdjęcia. Cóż, zrobiła je zjawiskowo piękna kobieta. Ujęcie go przez policję jest kwestią godzin.
Nieuchwytny dotąd Młodzian Fota wpada przez balans bieli.
Nie wiem czy to pasuje do tego wątku, najwyżej admin usunie.
A gdzie owa mielizna? I skąd u Ciebie wiedza z czego sobie zdaję sprawę a z czego nie? Coś zbyt dużo pewności w Tobie
Pewność hijax_pl stąd, że na podstawie tego, coś sam napisał. Że piszesz bzdury. A więc mam powody myśleć, że uważałeś taką rejestrację oczami i siatkówką za bzdury, a rzeczywistość jest taka, że takie coś funkcjonuje. I to jest ta mielizna w moim rozumieniu, jeśli właśnie napisałeś prawdę, że ubzdurniłeś tę wypowiedź o rejestracji fotki siatkówką oka.
Oj hijax, hijax_pl!
A po cóż by mi miało zależeć np na montowaniu na siłę zespołu konstruktorskiego na mobilne aparaty foto, jak brak ochotników? Ja wystarczająco wiele jak na twórcę wątku naprowadzałem dyskusje na właściwe tory. No ale skoro brak subordynacji u uczestników, to już nie mój problem.
Jasne hijax_pl! Twój sukces! Zaliczyłeś mini egzamin artystyczny u mnie. Twoja Nowelka jest na wątku.
A "burzy mózgów", która to tworzy czasem najlepsze zoptymalizowane konstrukcje nie było. Wyszedłeś hijax_pl jak Artysta przed szereg, w niesamowitą przyszłość, a tutaj chodziło o rozważania na bazie współczesnej technologii.
A "burzy mózgów", która to tworzy czasem najlepsze zoptymalizowane konstrukcje nie było
Widzisz - żeby była burza mózgów musi być jasno postawiony cel. Cel rozumiany przez wszystkich w ten sam sposób. A co tu byłoby celem? Idealny kompakt dla Czesia? A gdzie jasno sprecyzowane wymagania? Wymagania, które stworzą zręb rozwiązania, koncepcji, która później będzie się już tylko szlifować? Wymagania - które pozwolą przetestować czy finalny produkt spełnia założenia?
Czesiu32 napisał/a:
Wyszedłeś hijax_pl jak Artysta przed szereg
Aaa... czyli według Ciebie artysta to ten co wychodzi przed szereg...
Czesiu32 napisał/a:
w niesamowitą przyszłość,
Więcej wiary... Żyjemy wszak w tak techniczno-informatycznych czasach, które się naszym dziadkom nie śniły
Czesiu32 napisał/a:
a tutaj chodziło o rozważania na bazie współczesnej technologii.
A gdzie to założenie przedstawiłeś wcześniej? Ja nie doczytałem się, a co za tym idzie odczytałem dowolność interpretacji. Jak przy burzy mózgów właśnie - bo w tym procesie każdy, nawet najbardziej bzdurny pomysł się zapisuje i analizuje.
Oj hijax_pl!
Rozdzielanie włosa na czworo! Ja już odpuszczam sobie, bo to nie jest moją pasją. Wygląda na to, że ty masz jakiś etat. Jako Artysta sam wyznaczam sobie ramy postępowania. Rezygnuję z takich malin, jakie mi oferujesz.
Neurobiologią się nie zajmowałem, ale mam niejasne wrażenie, że potęga sieci neuronowej polega na płynnym przeprogramowywaniu się zależnie od poziomu sygnału i stosunku S/N.
Natomiast sam sygnał jest analogowy. Zdecydowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 10