Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
lotofag, Dyskusja sie zaczęła od tego że dyskutujac o tanich stałkach i ich współpracy z body wymieniałam niewątpliwą zaletę A200 w stosunku do D80, której nie wymieniono wcześniej, którą ty niestety postanowiłeś od razu wydrwić i zdewaluować , przy czym nie uzyłeś grama argumentów merytorycznych, które przekonałyby mnie dlaczego nie wolno mi tej zalety wymienić w dyskusji, obok zresztą wymienionych przeze mnie zalet D80 typu wizjer i konstrukcja.
Jak nie potrafisz przedstawić argumentów, ze stabilizacja to wada albo zupełnie absolutnie bezużyteczny gadżet to powstrzymaj sie z lekceważącymi komentarzami bo określenia w stylu "podnieca sie" argumentami merytorycznymi nie są podobnie jak czepianie się formy gramatycznej , kiedy do sensu sie przyczepić nie można.
Jeżeli już ktoś komuś chciał dogryźć to ty już wiesz kto komu Twój prześmiewczy nierzeczowy post napisałeś pod cytatem zawierającym treść mojego posta.
lotofag, Dyskusja sie zaczęła od tego że dyskutujac o tanich stałkach i ich współpracy z body wymieniałam niewątpliwą zaletę A200 w stosunku do D80, której nie wymieniono wcześniej, którą ty niestety postanowiłeś od razu wydrwić i zdewaluować
Raczej zauważył, że Twój tekst był dość... oryginalny?... formalnie. Ile razy można uzyć słowa stabilizacja w 2 linijkach ?
Swoją drogą stabilizacja fajna rzecz. Ale często gęsto przeceniana przez posiadaczy (i niedoceniana przez nieposiadaczy )
pan.tadeusz [Usunięty]
Wysłany: Pon 07 Lut, 2011
lotofag napisał/a:
Heh, jeszcze raz przeczytaj jakie masło maślane żeś wyprodukowała za pierwszym razem (i ta "gwarancja na stabilizację" ponownie też użyta...)
myślę że stabilizacja, nowsza stabilizacja i gwarancja również na stabilizację ma pełne uzasadnienie więc czepiasz się bez sensu.
wg mnie całkiem rzeczowa uwaga w dyskusji o zamianie na D80 ale jeśli ktoś woli podniecać się stylistyką
A o Tobie, wujek, to akurat nie było, Ty jakoś aż takich dyrdymałów jak powyżej o wiodącej firmie nie tworzysz (really!!!).
Tak, że nie bądź az tak 'zsiebiedumny'.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10