Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2011 Ile czasu spędzacie z aparatem?
Przeglądając forum ciągle widzę " w drodze do pracy", "w drodze z pracy", " na spacerze" i takie tam.
Zastanawiam się ile czasu spędzacie z aparatem ? Czy nosicie go wszędzie,czy bierzecie sporadycznie na wycieczki? Jak to u Was wygląda ? Ciekawa jestem jak bardzo jest to uzależniające
Shibuya, a aparat w telefonie też się liczy? Bo o nazębny nie pytam
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2011
spedzanie czasu z aparatem to jeszcze nie jest robienie zdjęć, ja ostatnio przez około miesiąc nosiłem prawie 20 kg sprzetu przy sobie i prawie nic nie upstrykałem wiec relatywnie słabo
dr11 napisał/a:
a aparat w telefonie też się liczy? Bo o nazębny nie pytam
ja taszcze do pracy codziennie 16'' laptopa wiec aparat zostaje w domu. na szczescie mieszkam 5 minut od pracy wiec jak wychodze z biura i jest jeszcze jasno to nic nie stoi na przeszkodzie by podskoczyc do domu i wymienic sprzety. w weekendy generalnie gdzie sie nie rusze (chyba ze tylko do spozywczego) to aparat idzie ze mna
ostatnio przez około miesiąc nosiłem prawie 20 kg sprzetu przy sobie i prawie nic nie upstrykałem wiec relatywnie słabo
Skąd ja to znam. Zdecydowanie częściej wychodzę z domu z aparatem niż bez i to niezależnie od tego, czy idę na spacer, do pracy, czy w odwiedziny do znajomych. Jednak noszenie przy sobie aparatu rzadko ma coś wspólnego z robieniem zdjęć. Czasem tylko dostaję ochrzan od pasażerów, że zatrzymuje samochód w szczerym polu i robię zdjęcia nie wiadomo czego. Z drugiej strony, czasem kiedy nie wezmę sprzętu, a widzę piękne światło to mnie krew zalewa, więc chyba można powiedzieć, że to podpada pod uzależnienie.
Chodzi mi o noszenie aparatu,bo zauwazylam,ze coraz czesciej mam ochote go zabierac ze soba wszedzie gdzie ide,co nie oznacza,ze zawsze jak go biore to robie zdjecia. Natomast zawsze jak go nie wezme,to zaluje
Aparatu w telefonie nie licze
Z drugiej strony, czasem kiedy nie wezmę sprzętu, a widzę piękne światło to mnie krew zalewa, więc chyba można powiedzieć, że to podpada pod uzależnienie.
Hehe, moja żona stuka się w czoło jak mnie widzi non stop z aparatem
nie, akurat nie to. brak weny , samozaparcia ,etc a poziom moich wypocin tylko utwierdza mnie w tym by zostawić aparat w spokoju moze jak wiosna juz bedzie w pelni to cos sie zmieni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9