Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Mam pewne pytanie, zapisałem się na zajęcia związane z fotografią, i mam za zadanie domowe przedstawić coś czego nie lubię. Nie za bardzo wiem jak się zabrać za temat, żeby patrząc na fotografię widać było że jest na niej coś czego nie lubię. Może ktoś posunie jakiś pomysł, albo coś doradzi.
prace domowe to zdaje sie powinna byc tworczosc samodzielna tak przynajmniej bylo za moich czasow
do tematu mozna roznie podejsc, od brzdaca placzacego nad talerzem brukselki do czarno-bialej fotografii bezdomnego w ciemnym zaulku. ja bym jednak osobiscie pozostala w tym lzejszym obszarze spektrum emocji i pokazala cos z przymruzeniem oka. pomysl co ciebie najbardziej w zyciu codziennym denerwuje i pokaz to w humorystyczny przerysowany sposob
nie do końca, akurat nie miałem na myśli brukselek ale kierunek mysli,pomysl faktycznie dosc sztampowy. i faktycznie jest duża szansa ze ktoś jeszcze z zajęć wpadnie na podobny pomysł.
Pierwsze co się robi to odrzuca pomysł, który przychodzi do głowy jako pierwszy... Nieraz też drugi i trzeci - wtedy nasz umysł jest oczyszczony z popularnych obrazów i przygotowany na kreatywność
Pierwsze co się robi to odrzuca pomysł, który przychodzi do głowy jako pierwszy... Nieraz też drugi i trzeci - wtedy nasz umysł jest oczyszczony z popularnych obrazów i przygotowany na kreatywność
chyba gdzieś sobie to zapisze
TS [Usunięty]
Wysłany: Pon 16 Maj, 2011
kufel napisał/a:
hijax_pl napisał/a:
Czyli sztampa
nie do końca, akurat nie miałem na myśli brukselek
Ja w pierwszej chwili pomyślałem o talerzu szpinaku (choć lubię - ale często jest nielubiany).
A co do pomysłu, to moja propozycja: zdjęcia kciuka skierowanego w dół !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 9