Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Trochę późna odpowiedź ale tak bywa:
Fotoksiążka/fotoalbum A4 poziomy z Fotojokera (CEWE) wykonany na papierze foto wygląda bardzo porządnie. Okładka bardzo sztywna, kartki grube i sztywne ale wg mnie nie jest to cechą negatywną a wręcz przeciwnie. Po wielu przeglądaniach nie będą wymięte itp. Łączenia kartek wykonane w taki sposób że na ciemnym zdjęciu rozkładowym niemal nie widać łączenia. Jeśli chodzi o jakość fotografii to na moje amatorskie oko nie ma się do czego przyczepić. Kolory ładne, nie przerysowane. Niebo na zdjęciach zrobionych z f.polaryzacyjnym wygląda cudnie - głęboki błękit i białe obłoki wokół. Niektóre zdjęcia są nieco za ciemne ale to raczej moja wina (obróbka na laptopie) bo dopiero po fakcie obejrzałem je na dobrym monitorze i rzeczywiście są za ciemne.
Podsumowując: jest to pierwsza książka którą zrobiłem i nie ostatnia, minusem jest cena więc raczej nie nadaje się na fotki "u cioci na imieninach" ale np na album powakacyjny można sobie pozwolić zapłacić więcej.
A ja zdecydowanie polecam http://www.fotoksiazka.rzeszow.pl/ pod każdym względem: czas realizacji, jakość, cena i kontakt na najwyższym poziomie. Moim skromnym zdaniem jest znacznie lepiej w CeWe na papierze foto (sprawdzone empirycznie).
Ostatnio zmieniony przez komor Wto 02 Sie, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Do RadekKw
Nie zgadzam się z Tobą, ja zamówiłem CEWE Fotoksiążkę i papier był ok. Wszystko zalezy jaki papier wybierzesz. Pozdro
Wszystko zależy od tego, co widziałeś do tej pory i czego wymagasz. Jak ktoś nie widział choćby na targach (foto czy ślubnych) jaką jakość można zaoferować to takiemu komuś można wcisnąć tak naprawdę kit bo nie ma pojęcia czego mógłby wymagać.
No to ja sie podepne do tematu. Potrzebna fotoksiazka formatu, cos okolo B5. Zawirac ma okolo 20 stron tekstu i 100 stron zdjec. Cos takiego gdzie mozna samemu projektowac layout, a nie zdjecie i podpis pod spodem. Czy jezeli to jest tekst to tez naswietlaja go na fotopapierze? Chodzi o to zeby to byla bardziej ksiazka, niz fotoalbum. No i nie kosztowala majatku
[ Dodano: Pon 01 Wrz, 2014 10:59 ]
I oczywiscie w Polsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 10