Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 Nowy firmware do Canona 40D
Witam.
Czy ktoś instalował to oprogramowanie (oczywiście oprócz komentujących ) ? Czy rzeczywiście ostrość na LCD uległa poprawie i pomaga to w lepszej ocenie zrobionych zdjęć?
...a co oczekiwales...kazdy bedzie mial swoje spostrzezenia, jak zobaczysz sam na swoim sprzecie to rozwieja ci sie wszystkie niepewnosci....wiec nie wiem w czym jest problem, z wgraniem czy ze strachem... "Ciotko"-(to tak adekwatnie do Twojego wpisu).
Hmm... ta ciotka brzmi dwuznacznie
Czy w aparatach sprzedawanych wgrany jest nowy firmware? Czy trzeba będzie to zrobić ręcznie?
Tak poza tym, jak Wam się sprawuje ten aparacik?
007areka [Usunięty]
Wysłany: Nie 04 Maj, 2008
... spelnia ciut ponad minimum jakosci obrazu jakiej oczekuje od body(lepszej matrycy bym chcial), dobrze lezy w rece, bez wodotryskow ale dosc funkcjonalne, szybkie, w sam raz w parze do nowej/przyszlej 5d
...nie wiem jaki maja oprogr nowe body ...ja juz mam trzecie oprogr ale to byl jeden z pierwszych jakie wyszlyjescze w tamtym roku
...ps. zapomnialem o cenie, w tej chwili stosunek jakosci i mozliwosci tego korpusu do ceny kladzie reszte/konkurencje ...
Ja miałem 1.0.5 - bez problemów zrobiłem aktualizację do 1.0.8 - poprawy w wyświetlaniu zdjęć specjalnie nie zauważyłem, chociaż, nie jest najgorzej (oczywiście jak jest ostre zdjęcie). Niestety mój obiektyw ma delikatny ff, więc siłą rzeczy to co chciałbym aby było ostre, nie zawsze jest
marekf [Usunięty]
Wysłany: Pon 05 Maj, 2008
co za różnica jaki firmware, bez problemów da się zaktualizować ;P
(ja robiłem z kartą)
1.Formatujesz kartę
2.Instalujesz tam nowy firmware (oczywiście wcześniej trzeba ściągnąć)
3.Wchodzisz w menu aparatu i koniec ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10