Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
A ja zachęcam do kupowania w fotoaparaciki.pl i powoływanie się na MM
No i fajnie. Tylko jedno pytanie. Sklepik jest gdzieś koło Łodzi, a ja jestem z Wrocławia - deko daleko. Czy mogę ze spokojnym sumieniem tam zamawiać bez osobistego macania (chodzi o 17-55 2.8 - jednak się decyduję - 2.8 przeważa dodatkowo IS i USM, no i zakres 17-24 czasem może się przydać w porównaniu do 24-105 L). Cena jak dla mnie atrakcyjna, ciężko będzie gdzieś indziej taniej znaleźć.
P.S. W jaki sposób się powoływać?
Możesz zamawiać z wielkim spokojem - nawet sam mogę sprzęt sprawdzić przed wysyłką. Powołać się możesz jakkolwiek (GG, e-mail, telefonicznie) na Mariusza z forum optycznych.
Wobec powyższego jak będę kupował to dam znać. Dzięki bardzo za pomoc.
dopisano - po 10 minutach
OK. Decyduję się. Kupię zestaw 40D + 17-55, albo 40D + 24-105. Oficjalnie pierwszy zestaw (po cashbacku) kosztuje 6010, drugi (po cashbacku) 6094, hehe. Więc różnica nieznaczna. Dalej dylematy niedoszłego taty.
Zaraz się skontaktuję z firmą.
[ Dodano: Pią 25 Kwi, 2008 ]
Do MM
Właśnie wpłaciłem drugą ratę na zakup C40D + 17-55 2.8 IS. Posłuchałem się i jestem przekonany, że nie będę żałował (szeroki kąt, światło, IS, USM, doskonała optyka).
Pewnie niedługo sklep się skontaktuje z Tobą w wiadomym temacie.
Ja ze swej strony już z góry chciałem podziękować ze wybór najlepszego egzemplarza body i szkiełka
ja już stałem się szczęśliwym posiadaczem canona 17-55mm 2.8 is, a zniżki i tak nie dało się z nich wyciągnąć,
razem z filtrem uv , baterią do 400d i zestawem czyszczącym wyszło ok 3,500 zł, to i tak taniej niż u mnie na miejscu , no i jak MM pisał wcześniej przesyłka gratis
dzięki wszystkim za doradztwo i pozdrawiam...
[ Dodano: Pon 02 Cze, 2008 01:17 ]
szkiełko śmiga, wszystko ok ale mały szkopół z wbudowanym fleszem... rzuca cień przy najmniejszych ogniskowych kolejny zakup lampa.... tylko jaka ?pozdrawiam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 1,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13