Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Euro RTV ADG
Autor Wiadomość
Bart.ek 
Nowy

Wysłany: Czw 05 Sie, 2010   

szczerze to jestem teraz tak zalatany że zapomniałem o regulaminie. :)
ale zadzwoniłem i konsultantka bez sprzeciwów anulowała zamówienie. naszczęście .uhh

Reklama

Sajgon 
Bywalec

Wysłany: Pią 06 Sie, 2010   

zug napisał/a:
SlawGaw napisał/a:
A co im się stało że wymagają serwisu przed sprzedażą?

http://www.optyczne.pl/20...nami_D5000.html

Znajoma poleciała z tym aparatem niedawno na wakacje i się tak właśnie narobiła zdjęć :neutral: ...kupiła go w UK.

darekk 
Rozmowny

Wysłany: Sob 07 Sie, 2010   

Kupowałem u Nich aparat i obiektyw, 3 filtry i nie było problemu, następnego dnia do odbioru w sklepie. Raz nie mieli filtra polara to był e-mail tego samego dnia że będzie za 26 dni. Zrezygnowałem i też nie było problemu

OrzelPiotr
[Usunięty]

Wysłany: Wto 23 Lis, 2010   

Sklep oceniam pozytywnie - (mają dobre ceny na filtry) przy kolejnych zamówieniach dają dobre rabaty. Jedna wada to kiepski system informowania o zamówieniu, kompletnie nic nie wiadomo co się dzieje do czasu wysłania paczki.

MC 
Temu Panu już podziękujemy

Wysłany: Pon 16 Sty, 2012   

Niestety jestem zmuszony odkopać wątek, tym razem z bardzo negatywnym komentarzem.

Postanowiliśmy zakupić do sypialni miniwieżę, koniecznie z funkcją automatycznego włączania o zaprogramowanej godzinie (warunek sine qua non). Nie chodziło o nic wysublimowanego, ot zwykły, tani badziew.
W Słupsku są 2 sklepy euro. W niedzielne przedpołudnie pojechaliśmy do jednego z nich. 3 modele w założonej przez nas cenie. Pytamy sprzedawcę czy któraś z nich ma ww. funkcję. Sprzedawca mówi zdecydowanie - nie. Mimo wszystko poprosiłem o sprawdzenie w instrukcji obsługi. Po chwili wychodzi on z zaplecza i mówi, że niestety żadna nie ma takiej funkcji.
Ok, trudno. Jedziemy do drugiego sklepu - sytuacja identyczna.

No to jedziemy do Koszalina - tam jest sklep dla idiotów, ale jak się okazuje - pustki. W tamtejszym Euro z kolei jest jeszcze gorzej, bo sprzedawca stwierdza, że nie będzie szukał instrukcji...
Po powrocie do domu coś mnie tknęło i poprosiłem na ukochanym przez jednego z kolegów forum systemowym o pomoc. W ciągu kilkunastu minut dostałem linka do instrukcji w pdf. Oczywiście WSZYSTKIE wieże taką funkcję mają.
Wniosek taki, że po pierwsze niepotrzebnie straciliśmy pół dnia, a po drugie - kasa na paliwo.
I wcale nie chodzi tu o to, że sprzedawca musi wszystko wiedzieć o każdym modelu. Problem tylko w tym, że oni KŁAMALI, że sprawdzili w instrukcji, o co wyraźnie prosiłem. W sklepach były pustki, więc czas na to był.
O ile dam radę, to jutro przejdę się do obu z tych sklepów i będę już zdecydowanie mniej miły niż w niedzielę.

kozidron
[Usunięty]

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012   

Cytat:
O ile dam radę, to jutro przejdę się do obu z tych sklepów i będę już zdecydowanie mniej miły niż w niedzielę.

MC, daj spokój to niczemu nie pomoże, właściwie to norma w takich sklepach, jak nie sprawdzisz sam w instrukcji czy najlepiej wcześniej na necie to sprzedawca tego nie zrobi.
Ja to bym poprosił o tą instrukcję i sam przeczytał, poza tym taka funkcja najczęsciej jest na pilocie wieży, na oddzielnym guziku.
U mnie np. obsługa w euro jest dość miła i o dziwo obanglana ale jak proszę o baterię do powiedzmy A55 :wink: to mają miny jakbym im matkę zabił.

Jednym słowem nic nie wskórasz a wyjdziesz jeszcze na natręta, do tego znowu stracisz czas, no chyba że zamierzasz ją na beszczela tam kupić i ogladać każdą śrubkę przez pół godziny doprowadzając sprzedawcę do płaczu :wink: . Mi by się nie chciało.

MC 

W sumie może i masz rację...

jotes 
Uczestnik

Nie mówiąc już o tym, że szansa, że trafisz na tego samego sprzedawcę jest znikoma ;)
Efekt będzie taki, że znów stracisz czas, paliwo, a do tego nakrzyczysz na kogoś innego.

MC 

1. Wcale nie, bo nie ma ich aż tak wielu. Jak nie dziś to jutro.
2. Paliwa nie stracę, bo mam tam 12 minut spacerkiem - dobre dla zdrowia.
3. Nie mam zwyczaju opieprzać osób niewinnych.

;-)

mir 
Entuzjasta
Mir

Wysłany: Nie 25 Mar, 2012   

No tak, a teraz Canon 5 mkIII jest na raty....

[ Dodano: Czw 26 Lip, 2012 14:51 ]
News. Od jutra raty 0% przez tydzień

Canon 5mkiii za 12599

Odpowiedz do tematu