Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2012 Sklep fotograficzny we Wrocławiu
Witam
Jako, że planuję zakup plecaka foto (marka prawdopodobnie Lowepro), lecz nie mam sprecyzowanego modelu poszukuję sklepu we Wrocku, co mi pozwoli na obejrzenie kilku modeli, może jakąś poradę i opłacalny zakup. Z polecanych sklepów słyszałem o Foto Master na Odrzańskiej i No1 w Arkadach - który będzie lepszy w ww. celu? Słyszałem różne opinie nt. obsługi na Odrzańskiej - czy ktoś może to potwierdzić?
Proszę o odpowiedź.
Obsługa na Odrzańskiej jest specyficzna, bo to fotografowie a nie handlowcy stoją tam za ladą. Ale legendy o tym, że urywają klientom głowy i wrzucają ich do lochu zlokalizowanego pod podłogą sklepu – są mocno przesadzone. Jednakowoż z rozrywaniem zapakowanych firmowo plecaków raczej będzie problem, a nie wszystko mają tam już rozpakowane. Na Odrzańskiej jest raczej więcej sprzętu pro niż w Arkadach, który jest mniejszym sklepikiem umieszczonym przecież w galerii handlowej „dla ludności”.
Największy wybór plecaków to jest jednak moim zdaniem w Miejskich Macalniach i Saturnach, czyli wiadomo gdzie. Największy wrocławski MediaMarkt to chyba nadal na Bielanach jest, ale mogę być już nie na bieżąco…
Owszem, ale akurat pod względem plecaków ten na Dominikańskim zdaje się mieć szerszą ofertę (według strony aż 16!)...
Pytam, bo to kwestia tego, czy jadę jutro czy nie wiadomo kiedy. Odrzańska tylko pn-sob, a Arkady czynne w niedziel tak, jak "macalnie", które pod tym względem mają podobny wybór.
Zobacz jeszcze w notopstryku na kościerzyńskie. Co jak co ale plecaków
to jest tam full.
Pazuzu [Usunięty]
Wysłany: Wto 17 Kwi, 2012
Na Odrzańskiej kupowałem 2 razy. I już więcej kupował nie będę, wole dać zarobić komuś innemu, i szczerze nie polecam tego sklepu.
A jeszcze jak masz zamiar tylko pomacać to już tym bardziej.
Ja na "macanki" wybieram:
- notopstryk
- digital 24
Sporo toreb, plecaków itd w d24 spotkał mnie niespodziewany rabat na statyw:) Ogólnie te 2 sklepy godne polecenia.
Ja na odrzańskiej nie miałem żadnego problemu.
Wybrzydzałem nieżle ,statyw jaki mnie interesował zamówiłem u nich,wcześniej jednak trochę przebierałem -wyciągali mi statywy z pudła rozkładałem przymierzałem głowice itp.
Brat kupował puszkę i nawet wychodził ze sklepu-oczywiście ze sprzedawcą.
Dobra rada wybierzcie się tam ze sprzętem ,zapakujcie w plecak graty i mają oni inne podejście trochę .Jednak ten najstarszy z nich nie jest zbyt przyjazny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 10