Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Ciekawostkę wyguglałem: ponoć Strobeam to rebrandowany Canonmark z tym, że ponoć z lepszymi kondensatorami. Hm.. Ciekawe zatem co by w oryginale się działo
dcs, dzięki wielkie za linki. tej lampki raczej nie kupie w UK z tego co wstępnie patrzyłem a cena jest i tak o 200$ wyższa niż tamtych w USA.
tak samo z mocowaniem będę miał problem.
[ Dodano: Sob 05 Maj, 2012 20:16 ]
hijax_pl napisał/a:
że ponoć z lepszymi kondensatorami. Hm.. Ciekawe zatem co by w oryginale się działo
może więcej dymu by dawały:)
a tak serio to coś jeszcze udało ci się wygooglować o tej firmie?
typ pisze że sprzedał 150 takich lamp i ja pierwszy mam z nią problemy.
Rozmawiałem z jaad o lampach i mówił że tych nie zna ale prezentują się dobrze, podesłał mi też ten link o Einstaina ale w nich jest inne mocowanie.
są jakieś przejściówki bym mógł swój sprzęt zapiać do nich w razie czego?
Ogólnie długa historia z tym moim zamówieniem bo pytałem się najpierw o rabaty lub inne fanty jak tyle kasy wydaje i później były problemy bo mi nie wszystko dosłali.
Dopiero jak chciałem zwrócić towar po uszkodzonej pierwszej lampie to wszystko jak należy dostałem.
Ale jeszcze jedna wpadka i pakuje te pudła i osobiście im je zawiozę bo firma z tego co widzę znajduje się godzinę jazdy ode mnie.
Ogólnie sprzęt robi dobre wrażenie, działa szybko sprawnie i bezbłędnie, może faktycznie miałem pecha.
Oby bo mi już ręce opadają i zamiast cieszyć się i wykorzystywać ich pełną moc to leża w pudłach i czekają jak kolejne rozmowy się będą toczyć.
hijax_pl, dcs dziękuje,zamiast sam poszukać to o takie głupoty pytam.
No nic mi nie pozostaje jak czekać na nową lampę i tą odesłać,jutro sprawdzę pozostałe dwie i popstrykam na akumulatorach i z sieci, podepnę co tam mam i zobaczę czy wszystko będzie z nimi ok
dziękuje Wam bardzo za pomoc i cenne rady oraz jakieś alternatywy w razie czego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9