Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
prawdę mówiąc temat widzę dopiero teraz bo więcej czasu poświęcam na zdjęcia niż udzielanie się w każdym wątku. koneserski sarkazm niczego w tym względzie nie zmieni bo ani to odkrywcze, a sam topic wygląda jak wygląda. napisałem jak to widzę z mojej dłuższej perspektywy. myślę, że gdyby problem istotnie utrudniał użytkowanie tej technologii to dawno posypałyby się newsy na fotoportalach, tyle
prawdę mówiąc temat widzę dopiero teraz bo więcej czasu poświęcam na zdjęcia niż udzielanie się w każdym wątku.
pan.tadeusz napisał/a:
myślę, że gdyby problem istotnie utrudniał użytkowanie tej technologii to dawno posypałyby się newsy na fotoportalach, tyle
Nie dziwne, że nie zauważasz skoro więcej czasu spędzasz z aparatem niż przed monitorem - to dobrze, bo im więcej czasu z aparatem spędzisz tym więcej umiejętności fotograficznych opanujesz Lepsze to niż przepisywanie ciągłe peanów na cześć SLT
A co do newsów nie trzeba czytać wszystkich wątków na wszystkich portalach - wystarczy spytać wujka googla
dcs [Usunięty]
Wysłany: Pon 04 Cze, 2012
pan.tadeusz,
Jeśli ciebie tak nazwać nie można, to rzeczywista staje się opinia, że: nie ma żadnych koneserów SLT.
Smutny obraz użytkowników nam się rysuje.
kurde, znowu kolejny motyw typu kompozytowy bagnet w alfie poniżej 700 i jakie to ma tragiczne skuuuutki dla wszystkiego co się rusza...
Ludzie, jeździjcie se na tych Canonach i Najkonach i dajcie se spokój z alfami i Waszymi wizjami problemów z którymi na pewno Ci durni i nieszczęśni (z własnej bezdennej gupoty oczywizda, bo dali się omamić wrednemu sponsorowanemu sprzedawcy w Saturnie, bez wątpienia) właściciele tych alf muszą żyć, walczyć i które oczywiście na pewnym etapie uniemożliwiają im rozwój bo im jakaśtam jakość zdjęć cośtam cośtam... (a jak nie to wizjer nie funguje).
Tak wiem, my w tych obrzydłych alfach mamy wszystko skośne... (tzn. Wy też macie skośne - baaa... wrecz lepiej skośne bo lepsi Japońce to projektowali, robili i w ogóle - ale my mamy tak inaczej i beznadziejnie skośne)
Hej!Kuplem ten aparat kilka dni temu.Nie jestem zawodowcem wiec wybor trafny.Szybki i staly autofokus podczas filmowania,szybkosc do 7 zdjec na sekunde.Bardzo dobrze trzyma sie w reku i nie jest ciezki.Swietne zdjecie zachodzacego slonca i nocne portrety z reki.Jest to prezent dla zony ale juz wiem,ze i ja bede czesto z niego korzystal.
Po pierwsze zarejestrowalem sie przed zakupem aparatu aby przeczytac testy i opinnie na ten temat.Nie mialem zadnego pogladu wiec chcialem sie dowiedziec jakie sa opcje.Po drugie napisalem swoje doswiadczenie z tym aparatem i to w skrocie,poniewaz jeszcze sie z nim zapoznaje.A po trzecie dlaczego napisales,ze ostrosc podczas filmowania nalezy ustawiac recznie skoro ma podczas filmowania ma szybki i automatyczny autofokus?
mark74, nie uważasz, że Twoja opinia byłaby bardziej wartościowa jakbyś sformułował ją po dłuższym czasie użytkowania a nie podczas euforii pozakupowej?
Nie napisałem, że nie ma autofokusa, a tym bardziej, że ma nieautomatycznego autofokusa ;P Twierdzę tylko, że jest on jeszcze daleki od doskonałości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 11