Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Wto 10 Lip, 2012 Śląsk w Obiektywie - tworzymy fotograficzny album Śląska.
Witam.
Ostatnio postanowiłem założyć fotoblog o tematyce Śląska. Wiem, że zaraz pojawią się opinie, że już tego mnóstwo, że po co itp itd Zdaję sobie z tego sprawę niemniej jednak postanowiłem spróbować.
Blog zawiera zdjęcia różnych osób. Nie są to tylko moje zdjęcia. Prezentujemy zdjęcia znalezione w sieci. Zebrane w jedno miejsce. Chcielibyśmy pokazać, że na Śląsku też mogą zdarzyć się różne perełki.
Z czasem marzy mi się żeby posiadać unikalne zdjęcia ale na to potrzeba trochę czasu i pieniędzy
Chciałbym pokazać, że Śląsk może być inny niż większości z nas się kojarzy.
Mam w związku z tym do Was prośbę. Wejdźcie zobaczcie i wyraźcie swoją opinię. Chodzi mi o wygląd strony i poziom zdjęć tam się znajdujących.
Siedzi tutaj pewnie spora ilość zawodowych fotografów, którzy będą mogli coś doradzić bądź podpowiedzieć
Trochę się boję ale raz kozie śmierć.
Natomiast gdyby ktoś chciał udostępnić jakieś swoje zdjęcia, które gdzieś tam zalegają na dysku a dotyczą tematyki bloga to też chętnie zapraszam do współpracy.
Wejdźcie zobaczcie i wyraźcie swoją opinię. Chodzi mi o wygląd strony i poziom zdjęć tam się znajdujących.
Polskie znaki się sypią na moim systemie w nagłówkach h3 i h4:
Nie bardzo zresztą kumam dlaczego, nie mam w moim systemie kroju "Droid sans" i powinien się pojawić Arial, który niewątpliwie polskie znaki ma…
Wejdźcie zobaczcie i wyraźcie swoją opinię. Chodzi mi o wygląd strony i poziom zdjęć tam się znajdujących.
Polskie znaki się sypią na moim systemie w nagłówkach h3 i h4:
Obrazek
Nie bardzo zresztą kumam dlaczego, nie mam w moim systemie kroju "Droid sans" i powinien się pojawić Arial, który niewątpliwie polskie znaki ma…
A jaki system i przegladarka tak z ciekawosci ?
A tak poza tym to jak ogolnie to wyglada ? Nie zajezdza amartoszczyzna ?:)
Ostatnio postanowiłem założyć fotoblog o tematyce Śląska. Wiem, że zaraz pojawią się opinie, że już tego mnóstwo, że po co itp itd
jeśli nie masz zamiaru powielać schematów (czyli kopalnie, familoki,etc...) to pomysł bardzo fajny. jeśli strona będzie pokazywać Śląsk od strony o której mało wiadomo ludziom spoza tego regiony to super. grunt to nie powielać stereotypów. takie moje 3 grosze
Mac OS X 10.6, przeglądarka bez różnicy w zasadzie:
Pokombinuję coś z tym.
kufel napisał/a:
jeśli nie masz zamiaru powielać schematów (czyli kopalnie, familoki,etc...) to pomysł bardzo fajny. jeśli strona będzie pokazywać Śląsk od strony o której mało wiadomo ludziom spoza tego regiony to super. grunt to nie powielać stereotypów. takie moje 3 grosze
Chciałbym. Ale to nie jest takie proste niestety. Będziemy się starać
Piszesz ze chciałbyś pokazać śląsk w innej perspektywie a powielasz już starą opinie o śląsku i twoje zdjęcia to przede wszystkim kopalnie i zagłębie ... Dziwi mnie to. Pokaż coś nowego. Ciekawe miejsca jakie znasz na śląsku.... Wszyscy śląski postrzegają jako samo zagłębie a mnie to strasznie irytuje tyle ciekawych rzeczy do pokazania a ludzie ograniczają się do tego nudnego zagłębia.
[ Dodano: Wto 10 Lip, 2012 18:47 ]
Przejedz się na południe zalew Goczałkowicki i okolice ... KOZUBNIK- opuszczony kompleks hotelowy... CIESZYN, Bielsko Biała... Milion rzeczy do pokazania.
Piszesz ze chciałbyś pokazać śląsk w innej perspektywie a powielasz już starą opinie o śląsku i twoje zdjęcia to przede wszystkim kopalnie i zagłębie ... Dziwi mnie to. Pokaż coś nowego. Ciekawe miejsca jakie znasz na śląsku.... Wszyscy śląski postrzegają jako samo zagłębie a mnie to strasznie irytuje tyle ciekawych rzeczy do pokazania a ludzie ograniczają się do tego nudnego zagłębia.
[ Dodano: Wto 10 Lip, 2012 18:47 ]
Przejedz się na południe zalew Goczałkowicki i okolice ... KOZUBNIK- opuszczony kompleks hotelowy... CIESZYN, Bielsko Biała... Milion rzeczy do pokazania.
Rację masz. Ale nie od razu wszystko da się zrobić. Muszę powoli pozyskiwać osoby chętne do współpracy. No i od czegoś muszę zacząć. Ale to co piszesz jest moim celem
Nie mniej jednak co jak co ale na Śląsku industrial też jest piękny
Na mobilnym Safari w gejFonie tak samo pl-znaczki się sypią w tej czcionce:
Czcionka Droid Sans to jest ładowana dynamicznie z serwera?
Ta czcionka w wersji z zasobów Google Webfonts nie posiada w ogóle polskich znaków, wg mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10