Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Jak chcesz wypróbować to zapraszam do Kielc Generalnie body rewelacja, wysokie użytkowe iso spokojnie na 3200 można działać i wyżej. Gumy różnie to bywa ale one nie wpływają na jakość zdjęć. Generalnie jest to zawsze ryzyko kupować sprzęt za kilka tysięcy bez gwarancji. Ale ryzyk fizyk.
Jak chcesz wypróbować to zapraszam do Kielc Generalnie body rewelacja, wysokie użytkowe iso spokojnie na 3200 można działać i wyżej. Gumy różnie to bywa ale one nie wpływają na jakość zdjęć. Generalnie jest to zawsze ryzyko kupować sprzęt za kilka tysięcy bez gwarancji. Ale ryzyk fizyk.
No cóż już kupiłem po głosach tutaj oraz oglądactwie fotek w sieci mam nadzieje,
że się nie zawiodę. Co do ryzyka zawsze jest nawet jak kupisz nowy.
Zobaczymy co to za magiczna puszka ;D
A z drugiej strony dla takiego lamera jak ja używka powinna wystarczyć.
to fajnie, udanej zabawy, ale żeby była w pełni to od razu zaiwestój w nikonowskie programy do obróbki: view nx (free) lubię go do szybkiej selekcji i obróbki oraz płatny, ale warto caputre nx
pozdro
Mam go od 4 godzin, ale już mi się podoba fotki zupełnie inne niż 90tki
no nie idzie tego porównać tylko szkoda mi 35/1.8G winieta jak FX
Mam pytanie sofcik mam 1.02 w sieci znalazłem 1.03 zrobić upgrade czy nie
Bo gdzieś widziałem powrót podobno nie ostrzył jak należy czy coś tam...
Pytanie o ADL można to bezkarnie włączyć czy lepiej dać sobie spokój?
Pomiar światła na szkiełkach manualnych, ale fajna zabawa
Żadnych Dandelionów jakiejś kombinacji wtykasz i masz
[ Dodano: Sob 12 Sty, 2013 00:13 ]
tkosiada napisał/a:
to fajnie, udanej zabawy, ale żeby była w pełni to od razu zaiwestój w nikonowskie programy do obróbki: view nx (free) lubię go do szybkiej selekcji i obróbki oraz płatny, ale warto caputre nx
pozdro
Najpierw muszę sobie jakieś Windziarstwo skołować bo MAC wprawdzie wygląda jak Gnome 3 ale cena dość wysoka.
[ Dodano: Sob 12 Sty, 2013 03:03 ]
Wypada już pójść spać
Eech fajne pudełko ma korekcje winiety, AF,
dzięki za recenzje
Pomiar światła na szkiełkach manualnych, ale fajna zabawa
Mam to komentować?
- precyzyjne potwierdzenie ostrosci bez zadnych dodatkowych czipow
- ostrzenie na otwartej przyslonie poniewaz jest ona przymykana dopiero podczas wyzwalania migawki
- zapisywanie do EXIFa wszystkich parametrow ekspozycji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 14