Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Czw 17 Sty, 2013 W poszukiwaniu schodów-ślimaka w Warszawie
Bardzo zalezaloby mi gdyby ktoś z Warszawy podpowiedział mi gdzie mozna znalesc taką klatke schodową ze schodami w kształcie ślimaka
Zalezy mi jednak na tym aby to było miejsce z klimatem typu stara klatka schodowa lub może nowoczesna architektura choć obawiam sie ze takich miejsc w W-wie brak...
Wiem ze jest kilka takich budynków ale bez tego czegoś, tzn. klatka jak klatka wiecie co mam na mysli, szukam czegoś ze smaczkiem
Starałem się sobie przypomnieć, ale niestety już trochę lat na obczyźnie jestem To było chyba jadąc z Bródna do miasteczka handlowego w Markach, po prawej były stare budynki. Chociaż nie jestem już pewien, bo myli mi się już wiele lokalizacji. Raz tam byłem na serwisie i coś kojarzę, że była taka dość mroczna klatka schodowa i takie schody "dla samobójców".
Przemekkk666, Zamek Królewski
Może nie jest to idealny "ślimak" ale zawsze coś. Poza tym pewnie na Pradze by się coś trafiło, coś mi się kojarzy ale nie mogę sobie przypomnieć. Jak zębatka zaskoczy to dam znać
Przemekkk666, Zamek Królewski
Może nie jest to idealny "ślimak" ale zawsze coś. Poza tym pewnie na Pradze by się coś trafiło, coś mi się kojarzy ale nie mogę sobie przypomnieć. Jak zębatka zaskoczy to dam znać
Zamek Krolewski powiadasz To musze sie wybrac bo dawno nie byłem i juz nie pamietam, pytanie czy tam bedzie mozna fotke zrobic
Dzis wlasnie bylem na Pradze i wparowalem do paru starych kamienic ale wszędzie zwykle schodki - ale moze gdzies jest to magiczne miejsce...
Tak ale to juz w plenerze a ja szukam np jakiejś urokliwej klateczki schodowej czy czegos w tym rodzaju
TS [Usunięty]
Wysłany: Pią 18 Sty, 2013
Owalną klatkę schodową widziałem w którejś ze starych kamienic przy Emilii Plater.
Mieszkam w tej okolicy i w ogóle polecam obszar w kwadracie: Al. Jerozolimskie - Chałubińskiego - Koszykowa - Marszałkowska. Ciekawe budynki, podwórka z figurkami. Dobre knajpy także są
Owalną klatkę schodową widziałem w którejś ze starych kamienic przy Emilii Plater.
Mieszkam w tej okolicy i w ogóle polecam obszar w kwadracie: Al. Jerozolimskie - Chałubińskiego - Koszykowa - Marszałkowska. Ciekawe budynki, podwórka z figurkami. Dobre knajpy także są
Bede musial przeczesac ten teren wobec tego. Na google earth widze ze jest na Emilii Plater 25 ładna kamienica odnowiiona moze to tam?
Dzieki za wskazówkę
TS [Usunięty]
Wysłany: Nie 20 Sty, 2013
Nie, tamta ze schodami była gdzieś między Koszykową a Hożą. Numer 25 jest bliżej Alej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 9