Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Jak do tej pory oglądałem wszystkie mecze euro 2008. Pięknie grała Chorwacja z Austrią. Mimo tego iż Polacy stracili 2 bramki i przegrali, to mecz ten nie ustępował w niczym poziomowi poprzednich spotkań n Euro. Myśle że wygramy z Austrią, ale z Chorwacją co najwyżej remis.
Pstrykacz, czemu niby Polak? Nie znam się na piłce, ale w komentarzu mówili, że starał się o dostanie do polskiej reprezentacji i odmówiono mu. Jeśli jest w tym choć 50% prawdy, to się cieszę, że to właśnie on nam dokopał, bo może teraz ktoś dokopie tym dziadom działaczom. Niby działaczom.
To tylko sport i dobra zabawa
Przyznać trzeba żę ta reprezentacja prowadzona przez Leo, gra naprawdę składniej i ładniej niż choćby ta z 2006 roku.
[ Dodano: Nie 08 Cze, 2008 23:04 ]
Na jesień Liście spadną z drzew
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Nie 08 Cze, 2008
No to ze mną jest gorzej, ja wcale nie wierzyłem, że Polska reprezentacja da rade, spodziewałem sie tego ............, idę na most ale nie skoczyc ....tylko foty nad obwodnicą porobić. Ręce opadają jak wygramy z Austrią to będzie sukces ! Nie ma co winić Lea co on biedny może z takimi orłami i jednym prawie orłem z Brazylii ......
--------------------------------------------
oWłOSiony pępek team !!!
Nie ma co winić Lea co on biedny może z takimi orłami i jednym prawie orłem z Brazylii ......
Nieprawda, to wszystko wina Leo. I Listkiewicza. Polacy przecież są świetni w piłkę kopaną. Najlepsi. Tylko przeszkadza im atmosfera w PZPN. Ewentualnie jeszcze piłkarze drużyny przeciwnej... Właśnie - Ci ostatni brużdżą najbardziej. Powinni coś zrobić z tymi przepisami i wykluczyć piłkarzy drużyny przeciwnej - wtedy mamy wygraną w kieszeni... No, już w najgorszym wypadku drugie miejsce...
Wy tutaj piszecie o jakimś konkursie piłki kopanej w Austrii bodaj czy gdzieś tam... Ktoś to ogląda? Panowie... Kubica WYGRAŁ swoje pierwsze GP i prowadzi w klasyfikacji Formuły 1 ! To jest wydarzenie!
Nasi znowu przegrali jakiś mecz, też mi nowość. Byłbym mocno zdziwiony innym wynikiem.
Jak grają Polacy to przeciwnik może wejść na murawe dopiero w drugiej połowie.
Absolutnie nie. Będą tylko przeszkadzać. Dać im piłkę i niech grają w szatni. Polacy sami potrafią zapewnić widowisko - do bramki wcale nie jest tak łatwo trafić...
[ Dodano: Nie 08 Cze, 2008 23:25 ] heding, i co z tego?
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Pon 09 Cze, 2008
hehe, wróciłem ale sie ubawiłem jaad ............a jaka fajna halucynacja na około dzisiaj i w sumie cały tydzień, co drugi golfik oflagowany albo bardziej + cała tylna szyba zastawiona flaga jakąś.... w dupie widoczność ważna POLSKA biało-czerwoni.......u mnie na dzielni właśnie dresiki demontują obciach z samochodów........MM co tam kubica ........znowu z honorem przegraliśmy..............
-------------------------------------------------
oWłOSiony pępek team !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10