Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
137 razy czyli Fatman jesteś debeściak pomimo lekko zamydlonych oczu
nienietaktak napisał/a:
fatman, cześć, ziomalu
Ziomalu ?! Brakuje mu klamki !
nienietaktak [Usunięty]
Wysłany: Sro 06 Lut, 2013
degol napisał/a:
Ziomalu ?! Brakuje mu klamki !
założę się, że ma schowaną za plecami.
ście się klamki czepili jakby to było coś wyjątkowego. normalna część ubioru, gdy masz na dzielni jakieś sprawy do obgadania, albo jak są jakieś drzwi zamknięte
fatman, dobry fot! Jakby jeszcze więcej ostrości na oczach było... to kosa
Heh ! Sam robiłem bo miał być autoportret
Jakbym miał takiego Samsunga co ma ekranik z przodu to byłoby lepiej (z ostrością na oczach).
[ Dodano: Sro 06 Lut, 2013 23:25 ]
baracuda napisał/a:
zakochali się w Tobie
Plik ściągnięto 11 raz(y)
czyli nie jest źle
Widzę 149 razy... czyli naprawdę nie jest źle... albo... naprawdę się zakochali
[ Dodano: Sro 06 Lut, 2013 23:27 ]
nienietaktak napisał/a:
fatman, cześć, ziomalu
Czy my z tej samej pyrlandzkiej wiochy?
[ Dodano: Sro 06 Lut, 2013 23:32 ]
90s napisał/a:
fatman, Bardzo dobry portret, fakt mogło by być trochę ostrzej na oczach i ale światełko i GO wynagradza.
Może następnym razem spróbuj z ostrzejszymi cieniami, gębula aż się o to prosi;))
Dzięki. No z oczami nie wyszło. jakby moja patrzyła przez wizjer to by wyostrzyła na oko a tak... sam robiłem i zkiszkowałem deczko
Na ostrzejsze cienie musze poczekać do następnego poranka po mocnej imprezie
Usjwo, o dzięki, bawiłem się balansem, usunąłem trochę czerwieni z twarzy, magentą się bawiłem bez rezultatu, a nie ogarnąłem, że to w cieniach działa w przypadku tego zdjęcia poprawię sobie
a co do numerków, to nie widziałem w tym wątku ani jednego, więc nie wiem czy nie jestem trolowany
[edit]
podmieniłem zdjęcie na flickr i to zepsuło miniaturke powyżej, sory
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12