Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Wujek_Pstrykacz
Sro 01 Sty, 2014
FOTOGRAFIA PODRÓŻNICZA 2013
Autor Wiadomość
Marx76 
Rozmowny
Panowie jaki plan ?

Wysłany: Pią 07 Cze, 2013   

Sunders Czy widać, że po lewej, na dole kadru była łódź ? Weszła mi tam gondola, ale tylko do połowy, nie chciałem takiej przyciętej i ją usunąłem.

Reklama

Sunders 
Temu Panu już podziękujemy

Janie widzę. :smile:

Usjwo 
Optyczny

Sunders napisał/a:
Janie widzę. :smile:

a ja Janie, nie widzę :wink: :smile:

Sunders 
Temu Panu już podziękujemy

Usjwo, myślisz, że Marx76 to Jan :?: :smile:

Marx76 
Rozmowny
Panowie jaki plan ?

Wysłany: Sob 08 Cze, 2013   

Haha, Faktycznie, wyszło jak: Panie Janie - widzę :mrgreen:

Usjwo 
Optyczny

Wysłany: Pon 24 Cze, 2013   

Birma cz. IV

Kilka zdjęć z Inle lake. Tutaj kilkanaście tysięcy ludzi zyje na jeziorzę i z jeziora. Troch inaczej niż to było w Kambodży, domy tu stoje na palach i wioski nie przesuwają się wraz przybywanieam/ubywaniem wody w oresie deszczowym i suchym. Na jeziorze funkcjonje wiele "pól uprawnych", redlanki układa się z wodorostów i ziemi wydobytej z dna jeziora i na tym sadzi się warzywa. Jakość zdjęc nie najlepsza, ponieważ kłopoty sprzętowe pozbawiły mnie RAW'ow i pozstały tylko jpg i to w małej rozdzielczość :( .

81.

82.

83.

84.

85.

86.

87.

88.

89.

90.

91.

92.

93.

94.

95.

96.

97.

98.

99.

100.

101.

102.

103.

104.

105.

106.

107.

108.

109.

110.

111.

112.

ophiuchus 
Optyczny

Za 112 to Ci się jakaś nagroda należy :D Serio!

Marx76 
Rozmowny
Panowie jaki plan ?

112 dobre ;) ale 86 i 104 też fajne, 111 przypomina mi dwóch szermierzy. ;)

multics
[Usunięty]

Usjwo, cala seria jest swietna, ale 112 miazdzy. Tylko syfka na matrycy/obiektywie moznaby usunac z prawego gornego rogu :)

90s 
Optyczny
www.s999art.com

83. najlepsze moim zdaniem, choć można byłoby trochę więcej wyciągnąć z tej fotki podczas obróbki. reszta też bardzo fajna. Ciekawe miejsce
ps. widzę że ostro ruszyłeś się z domu Usjwo, czekam na następne:)

witkot 
Optyczny

Usjwo --105/112 :shock: :shock: --Pięknie kolego

FuzBal 
Rozmowny

mega hiper jakosc spada na daleki plan jesli kadry sa takie jak np te :D

Usjwo 
Optyczny

Wysłany: Wto 25 Cze, 2013   

Dziękuję za uwgę i za uwagi :grin:
Jeszcze pewnie pokaże ze dwa odcinki, tylko żeby czas był trochę bardziej gumowy :smile:
Do czyszczenia nie tylko matryca ale i obiektywy, ale płyn czyszczący mi sie skończył i jakoś nie było okazji podskoczyć do sklepu.
90's Jak już pisalem straciłem RAW'y, a jpegi co mi pozostały są w rozdzielczości 1920x1280 :cry:

Ktoś ma chęć na birmański pleaner? Turystów tam coraz więcej więc sie spieszyć trzeba.

90s 
Optyczny
www.s999art.com

Wysłany: Wto 25 Cze, 2013   

Usjwo umknął mi wątek o braku Twoich RAWów współczuje bo na jpg nie za bardzo da się wojować.

Usjwo napisał/a:
Ktoś ma chęć na birmański pleaner?

ja ja ja chce:)
No nic na razie czekam na kolejne Twoje, niech mi gul skacze:)

atr
[Usunięty]

Wysłany: Czw 27 Cze, 2013   

Usjwo: zdjęcia super. Najfajniejszy klimat 83, nie zawsze łatwy do doświadczenia w tym miejscu: ach ten ryk diesli nad Inle o poranku :wink: !
Jaka porą roku jeździłeś po Birmie?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi