Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
dlatego chce sobie kupić albo SE w960i albo iphona, żeby nie mieć:
latarki
mp3
aparatu
dyktafonu
przeglądarki
gg
gps
w każdym innym gadżecie w kieszeni :]
A co do 5mpix na matrycy 1/4 cala - nie, dzięki Ale zauważcie, że teraz te komórki zastąpiły stare zenity - masz obiektyw stałoogniskowy, iso używalne do.. 100, nie wycropujesz, bo nie masz z czego. Po prostu masakra.
Gdyby jeszcze tylko możnaby było ograniczyć iso do max 100...
Mam K800i i jedyne co bym w nim zmienił to...wywalił ten cały "aparat" fotograficzny. Podwyższa to cenę a klapka na tylnej ściance tylko mnie wnerwia przez przypadkowe otwieranie
Zgadzam się - klapka aparatu to nietrafiony pomysł - w 810i jest dużo lepsze rozwiązanie ale wnerwia mnie klawiatura. Chcę teraz telefon ze slidem więc ten C będzie jak najbardziej OK
mavierk Temu Panu już podziękujemy never knows best
Wysłany: Sro 18 Cze, 2008
nokia? w życiu nie kupiłbym czegoś z numerkiem niższym od n95 8gb :]
A Wy rzućcie okiem na SE w890i - nie ma klapki, wygodne przyciski, fajny desgin
a mnie komor ostatnio namówił na iphona i chyba się na niego zdecyduje..
Ja Cię wcale nie namówiłem, tylko wyprowadziłem z mylnego błędu, że iPhone nie ma WiFi!
Oczywiście nie stoi to w sprzeczności z faktem, że nowy iPhone 3G do fajny produkt na Europę. Poprzedni, bez technologii 3G był w Europie produktem dla węższej grupy klientów, ze względu na specyfikę dostępnych i niedostępnych w nim technologii.
Wy chlopaki o 3G gadacie, a ja mialem N6233 i wcale nie korzystalem w niej z internetu (no dobra- raz. I sie przerazilem, jak rachunek przyszedl) ani z videorozmow. Zamienilem na cieniutka N5310, bo zalezalo mi na dobrym odtwarzaniu muzyki.
A nawiasem mowiac, to N6233 fajnie nagrywala filmy. Na dworzu nie bylo zadnej roznicy z kamera cyfrowa Canona, ktora bawil sie kuzyn...
MC, to były inne czasy. Teraz internet w komórkach jest w takiej cenie, że rachunki nie przerażają. Wszystko zależy od potrzeb i możliwości oczywiście.
mi w sumie wersja z edge bardziej by odpowiadała, bo 3g nadal jest obsługiwany tylko w większych miastach tak na prawdę - ten pierwszy natomiast chociaż wg mapek wydaje się być powszechniejszy.
Mi w sumie spodobał się w nim wyświetlacz, emulator PSone i WiFi umożliwiające oglądanie filmików na tubie w czasie wykładów. Interesuje mnie jeszcze tylko, czy będzie miał obsługę torrentów...
A ja chciałbym telefon z telefonem, a nie z aparatem, dyktafonem, mp3 i dojarką do krów. Bateria ma długo trzymać, antena ma mieć duży zasięg i ma być wytrzymały (tak żeby nie rozpadał się przy mocniejszym uścisku. Mam samsunga Jcośtam i wnerwiają mnie dotykowe przyciski.
przecież wystarczyło kupić Nokie 6310i a nie Szajsunga
przecież wystarczyło kupić Nokie 6310i a nie Szajsunga
W 6310i bateria trzymała 7 dni normalnego użytkowania ,zasięg super żadnych zbędnych funkcji . Nawet wyświetlacz nie był kolorowy
Ja mam Szajsunga F300 takiego dwu stronnego z mp3 z jednej strony i telefonem z drugiej... Piszę na nim tylko smsy i dzwonię Chętnie bym go wymienił na jakąś zgrabną nokie ale jak już jest to niech będzie .
Aparatu w komie nie potrzebuję bo zawsze mam przy sobie lustro No prawie zawsze bo akurat zostałem na tydzień bez aparatu i dziwne bo czuję sie jakby mi rękę na tydzień ucięli i to tą prawą.
jak widać, każdemu wg potrzeb, ja gadżeciarz jestem totalny
Jak każdy normalny facet
U mnie dwa przykłady - miałem fajny MD Walkman a kupiłem mp4 Sony A826 (mniejszy i lżejszy, szybciej zgrywa się muzykę bo tylko dane się przerzuca, można oglądać zdjęcia i filmy)
drugi - mogłem zostać przy Sony DSC-H5 a przerzuciłem się na lustro - najpierw na C40D które bez żalu oddałem (szczegóły są niektórym znane) i przerzuciłem się na d300 z którego jestem zadowolony. W planach - dość odległych - FF (najprawdopodobniej D3 albo następca choć niewykluczone że następca 5D mnie zachwyci - śledzimy, obserwujemy)
MichalP, Jakbyś był tak miły to napisz mi PW tak po którce dlaczego oddałeś 40D jestem ciekawy bo za tydzień go kupuję .
MichalP napisał/a:
Jak każdy normalny facet
Ja uwielbiam gadżety i te duże i te małe ale jeśli chodzi o telefon to jak dla mnie najlepszy jest jak najbardziej funkcjonalny i nazwijmy to ergonomiczny.
Miałem MIO A 700 ale sprzedałem bo z tym rysikiem do szału dochodziłem przy pisaniu sms-ów . Dodam jeszcze ,że często pisze smsy w aucie, a z rysikiem było to prawie niemożliwe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 15