Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Sob 12 Paź, 2013 Lustrzanka cyfrowa do 900 zł
Witam serdecznie!. Poszukuje używanej lustrzanki cyfrowej dla amatora, do 900 zł z przesyłką na allegro. Myślę nad:
Canon 1000D
Nikon D3000
Sony A300.
Niestety, musi to być lustrzanka odrazu z optyką, więc podejrzewam że będę musiał zostać przy optyce od producenta. Wcześniej miałem jedynie aparaty cyfrowe które robiły zdjęcia do tyłka nie podobne. Dlatego chcę coś lepszego i nauczyć się robić zdjęcia. Fotografować będę głównie osoby, jakieś imprezy, czasami coś z natury lub wycieczek. Chcę wydać te pieniądze na coś najlepszego w tym przedziale i mam nadzieje że mi w tym pomożecie . Pozdrawiam .
Może nie w matrycy, ale to inna półka, inna ergonomia, np. dwa kółka, drugi wyświetlacz, najkrótszy czas 1.8000 (jeśli taki się by miał przydać...)
magnezowa obudowa.
Poza tym, jak na dość stare konstrukcje, zdjęcia wychodzą nadspodziewanie ładne.
Zobacz w necie testy, przekonasz się o czym piszę.
Tylko problem w tym że bardzo kusi mnie nagrywanie filmów 1080p które posiada Nikon D3100. Ja nagrywam filmy często, i taka opcja była by dla mnie jak znalazł.
Jeśli nagrywanie filmów jest dla Ciebie ważne, to D3100 ma tu istotną przewagę nad D5000. Optymalny byłby w takiej sytuacji D5200, ale wydać na niego trzeba 2x więcej
Nie ma sensu w tym momencie kupowanie dla mnie D5200 . Raz że tak jak mówisz jest 2x droższy a dwa, jestem amatorem, chcę przekonać się czy poradzę sobie z lustrzanką cyfrową, jak mi te zdjęcia będą wychodzić i czy mi się to spodoba bo zdjęcia robię już od 6 lat ale to zazwyczaj cyfrówkami słabej jakości a sam wiesz ze z g***a bata nie ukręcisz .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10