Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Nie 13 Paź, 2013 Akumulator CANON PowerShot SX500 IS
Witam
Kupiłem dwa dni temu CANON'a i niestety po jednym dniu oryginalny akumulator mi padł (wyczerpał się), choć praktycznie mało co zdjęć zrobiłem :/ Albo dostałem jakiś wadliwy egzemplarz albo po prostu tak kiepsko te aparaty trzymają energię Przechodząc do rzeczy, potrzebuję jakiś zamiennik baterii, żeby mieć stale przy sobie zasób prądu. Niestety szkoda mi kasy za oryginalny akumulator (śmiesznie wysoka cena), więc postanowiłem zapytać się Was o jakiś tańszy, a dobry zamiennik. Proszę, doradźcie co.
Na allegro jest coś takiego, ale znając życie, to pewnie nic nie warta jest ta bateria..
Bateria powinna Ci wystarczyć, być może żle naładowałeś, jutro przeczytam specyfikacje sx500 to coś więcej podpowiem, sam mam między innymi sx110 is.
[ Dodano: Nie 13 Paź, 2013 21:38 ]
Zamiennik jest na przykład w komputroniku za 32 zł , bo niestety oryginały są dość drogie , ale z drugiej strony pewne, co nie zmienia faktu , że używam zamiennika gripa do lustrzanki i przeróżnych akku do kompaktu i jest ok. Przeczytaj dokładnie jak się powinno naładawać pierwszy raz akumulatorek , bo może w tym sęk.Canon to jednak porządna firma póki co.
Ja proponuję zainteresować się w pobliskich komisach. Bardzo miłym zaskoczeniem było jak okazało się że w pobliskim komisie blisko mnie w Łodzi mogłem kupić baterię do mojego cybershoota ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 10