Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Wujek_Pstrykacz
Sro 01 Sty, 2014
FOTOGRAFIA ZWIERZĄT (FAUNA) 2013
Autor Wiadomość
ophiuchus 
Optyczny

Wysłany: Czw 10 Paź, 2013   

sthwild, przyłączam się do wyrazów szacunku :D Rewelka!

Reklama

cybertoman 
Optyczny
AmatorFotografowania

Wysłany: Czw 10 Paź, 2013   

sthwild napisał/a:
139
Swietne!

muzyk 
Temu Panu już podziękujemy

Wysłany: Pią 11 Paź, 2013   

sthwild napisał/a:
139 Jeleń szlachetny
\
Wyjebiście zajebiste!!! :shock: :shock: :shock:

Rippingtons 
Uczestnik
PePe

Wysłany: Pią 25 Paź, 2013   O 139.

139. WoW ! Fenomenalne. Gratuluję !

[ Dodano: Sob 26 Paź, 2013 18:41 ]
141. Ptasiek.

Paszportówka_.jpg
Plik ściągnięto 7602 raz(y) 578,65 KB

broczek 
Bywalec

Wysłany: Sob 26 Paź, 2013   

142. Jest z nami od tygodnia :)

Rippingtons 
Uczestnik
PePe

Wysłany: Pon 28 Paź, 2013   Life goes on.

143.

Lis_.jpg
Plik ściągnięto 7534 raz(y) 942,23 KB

fazi75 
Rozmowny

Wysłany: Pon 28 Paź, 2013   

143-jestem na NIE. Trupów nie powinno się pokazywać. Wiem że dobre zdjęcie ma wywoływać emocje, ale to wywołuje u mnie jedynie odrazę :shock:

maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

Wysłany: Wto 29 Paź, 2013   

Odrazę? Obiadek świeży leży, a ten "odraza" ;) ...

zaki 
Nowy

143.- Kolega chyba nie za bardzo rozumie o co chodzi w tym dziale. Co takiego mamy podziwiać na tym zdjęciu? :roll:

maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

Kadr, kompozycję, naświetlanie, GO (brawo, że nie jedyna obowiązująca, oko ostre - reszta mgła) - a może także - wymowę? Może nawet mogłoby ono pobudzić nas do rozmyślań nad tym, jakie tak naprawdę jest obecnie środowisko dzikich zwierząt? Czy aby zdjęcia "w środowisku naturalnym" to nie są cukierkowate fotki czegoś, czego w wielu miejscach już nie ma - a współczesnymi lasami są aglomeracje i asfaltówki? Bo ja wiem...

kufel 
Optyczny
PentaX albo śmierć!

troche przewrażliwieni jestescie ;) rzeczywistość nie zawsze jest piękna . life is brutal...

zaki napisał/a:
Co takiego mamy podziwiać na tym zdjęciu? :roll:
a czy zawsze celem zdjęcia musi byc podziw/piękno?

maziek napisał/a:
a może także - wymowę? Może nawet mogłoby ono pobudzić nas do rozmyślań nad tym, jakie tak naprawdę jest obecnie środowisko dzikich zwierząt? Czy aby zdjęcia "w środowisku naturalnym" to nie są cukierkowate fotki czegoś, czego w wielu miejscach już nie ma - a współczesnymi lasami są aglomeracje i asfaltówki? Bo ja wiem...
lubie jak ktoś twardo stąpa po ziemi.

jesli autor juz chciał uwiecznic potraconego zapewne lisa, to mógł sie bardziej postarać , np statyw i dłuższy czas , by rozmazać poruszające sie auta. wtedy wydźwięk zdjęcia byłby chyba bardziej oczywisty i widoczny.
Ostatnio zmieniony przez kufel Wto 29 Paź, 2013, w całości zmieniany 1 raz  

fazi75 
Rozmowny

maziek, Czy idąc Twoim tokiem rozumowania dlatego, że śmierć jest częścią naszego życia normą powinno być zamieszczanie zdjęć z sekcji zwłok?

zaki 
Nowy

Jak dla mnie to wygląda tak, jakby ktoś przejechał lisa, wyszedł z ciężarówki i pstryknął fotkę do wrzucenia na FB w celu wzbudzenia taniej sensacji.
Ostatnio zmieniony przez zaki Wto 29 Paź, 2013, w całości zmieniany 1 raz  

kufel 
Optyczny
PentaX albo śmierć!

fazi75 napisał/a:
maziek, Czy idąc Twoim tokiem rozumowania dlatego, że śmierć jest częścią naszego życia normą powinno być zamieszczanie zdjęć z sekcji zwłok?
na śmierć wpływu nie mamy. na otaczające nas środowisko (vide odpowiedz mazka) już tak. wiec porównanie nie do końca celne ;)

inna sprawa ze sekcje zwłok są dokumentowane. w celach naukowych oczywiście.

[ Dodano: Wto 29 Paź, 2013 15:15 ]
zaki napisał/a:
Jak dla mnie to wygląda tak, jakby ktoś przejechał lisa, wyszedł z ciężarówki i pstryknął fotkę do wrzucenia na FB w celu wzbudzenia taniej sensacji.
moze byc tak zinterpretowane stad napsialem to:

Cytat:
jesli autor juz chciał uwiecznic potraconego zapewne lisa, to mógł sie bardziej postarać , np statyw i dłuższy czas , by rozmazać poruszające sie auta. wtedy wydźwięk zdjęcia byłby chyba bardziej oczywisty i widoczny.

fazi75 
Rozmowny

kufel napisał/a:
na śmierć wpływu nie mamy.

Oj polemizował bym w tym temacie.
kufel napisał/a:
inna sprawa ze sekcje zwłok są dokumentowane. w celach naukowych oczywiście.

Nie widzę tu żadnego związku z tym co wcześniej napisałem
Omawiane zdjęcie i jemu podobne nie godzi się z moją estetyką i tyle :razz:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi