Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Sklep jak wszystkie, ciasny, mały, nie ma gdzie usiąść, czeka się jak wszędzie, nawet odbierając wcześniej zamowione szkło, żadnych rewelacji.
Podobnie jak Winmar w Poznaniu. W sieci cuda na kiju, a sklep gdzieś w piwnicy w bloku. Może trochę większej niż przeciętna Sprzętu na miejscu jak na lekarstwo.
MM, jak Twoi koledzy chcą kupić reklamę na Optyczne, to niech piszą do nas, a nie do Ciebie...
Jacy koledzy? Czy ja napisałem jakąś nazwę, jakiś adres? Nadmiar inteligencji przeszkadza w myśleniu jak widzę...
Mógłbym napisać czym powinienieś sobie w coś uderzyć, ale chyba nie muszę.
Kit tam z tym że mała pakamerka Najgorsze to raczej ceny...
Body D7100 - 4399, a wczoraj kupiłem z AB foto za 4099, a na stronie maja nawet 4050
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Pią 04 Paź, 2013
Statha napisał/a:
Polece sklep, kupiłem z niego niejedną rzecz i z każdej byłem zadowolony.
ale w tym wątku nikt nigdy nie narzekał na towar z cyfrowych, tylko na:
1 ceny
2. po przenosinach, przenieśli się z totalnie małej pakamery do odrobinę wiekszej pakamery ( w tym samym budynku)
3. ISO
4. Jak narzekałem na kadrę z przed 6 lat, tak teraz wszystko odszczekuje, stara ekipa to byli zawodowcy w porównaniu do rzeczywiście teraz np. miłej Pani, co jakiś czas temu takie głupoty żeniła klientowi, że mi się włos zjeżył, odbywając z nim ponad godzinną pogawędkę, czemu się przysłuchiwałem przy gablocie, po czym niestety się dowiedziałem, że to był dobry znajomy (tym gorzej dla Pani), po czym klient poszedł z konkluzją, że przyjdzie pogadać nastepnym razem, bo ja chyba czekam i chrząkam znacząco, przed zamknieciem sklepu.
5. Sławne 1,5% czy 2% od transakcji, co przy zakupie d800 jest już kpiną, bo nikt z worem pieniędzy nie przyłazi do sklepu, chyba że jest skrzatem z dzbanem na końcu tęczy.
Generalnie Biedronka ma chociaż odwagę z góry nie przyjmować kart płatniczych zamiast informowania o tym klienta podczas zakupu bądź po ale co tam mają ISO
O, to widzę, że to samo co na Odrzańskiej we Wrocławiu. Ponoć operatorzy kart są tacy nieugięci i narzucają taką prowizję, choć trochę ciężko w to uwierzyć, skoro nawet zwykłe sklepy spożywcze potrafią przyjmować płatność kartą od złotówki.
Nie potrafisz sobie zaplanować zakupu z dniowym, czy nawet półdniowym wyprzedzeniem - to sorki, ale płać więcej za płatność kartą. Za wygodę dodatkowo się płaci - normalka.
Nie, to nie jest normalne. Jakoś na co dzień nikt mi nie dolicza żadnych kwot przy płatności kartą.
Są różne sklepy.
Są różne branże.
W tej foto (podobnie jak w komputerowej) jest cienko. To nie sklep z wódą.
Chcemy niskich cen? Chcemy.
Sklepy tną ceny na maksa. Wiadomo - internet zabija sklepy stacjonarne.
Ceny w sklepach foto nie są małe. Marża jest procentowa. Jak marża jest kwotowo mała a chcemy płacić kartą za coś co sporo kosztuje to marża za opłatę kartą może zjeść większość zysku sklepu za sprzedany towar.
Można się dziwić i kupować tam, gdzie tak nie robią. Tylko wtedy najczęściej takie sklepy nie dają tych najniższych cen za sprawdzony towar.
Andrzej.M. [Usunięty]
Wysłany: Czw 07 Lis, 2013
Cała prawda!
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Pią 08 Lis, 2013
AndrzejM.Makuch napisał/a:
Cała prawda!
AndrzejM.Makuch ale na pewno nie o tym sklepie, w którym mowa w tym wątku, bo oni mają przeciętnie wyższe ceny o 15-20% od innych sklepów stacjonarnych + ten procencik przy płatności kartą.
Więc to co napisał MM, nie dotyczy cyfrowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9