Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Sklep internetowy Cyfrowe.pl
Autor Wiadomość
nienietaktak
[Usunięty]

Wysłany: Nie 02 Gru, 2012   

kozidron napisał/a:

Sklep jak wszystkie, ciasny, mały, nie ma gdzie usiąść, czeka się jak wszędzie, nawet odbierając wcześniej zamowione szkło, żadnych rewelacji.

Podobnie jak Winmar w Poznaniu. W sieci cuda na kiju, a sklep gdzieś w piwnicy w bloku. Może trochę większej niż przeciętna ;) Sprzętu na miejscu jak na lekarstwo.

Reklama

Arek 
Redaktor

Wysłany: Pon 03 Gru, 2012   

MM, jak Twoi koledzy chcą kupić reklamę na Optyczne, to niech piszą do nas, a nie do Ciebie...

manolo
[Usunięty]

przesada, ja tylko zapytałem, chcąc się upewnić.

MM 
Temu Panu już podziękujemy
GORSZY SORT POLAKA

Arek napisał/a:
MM, jak Twoi koledzy chcą kupić reklamę na Optyczne, to niech piszą do nas, a nie do Ciebie...

Jacy koledzy? Czy ja napisałem jakąś nazwę, jakiś adres? Nadmiar inteligencji przeszkadza w myśleniu jak widzę...
Mógłbym napisać czym powinienieś sobie w coś uderzyć, ale chyba nie muszę.

Absengard 
Bywalec

Wysłany: Nie 25 Sie, 2013   

Kit tam z tym że mała pakamerka :) Najgorsze to raczej ceny...
Body D7100 - 4399, a wczoraj kupiłem z AB foto za 4099, a na stronie maja nawet 4050 :)

kozidron
[Usunięty]

Wysłany: Pią 04 Paź, 2013   

Statha napisał/a:
Polece sklep, kupiłem z niego niejedną rzecz i z każdej byłem zadowolony.

ale w tym wątku nikt nigdy nie narzekał na towar z cyfrowych, tylko na:

1 ceny
2. po przenosinach, przenieśli się z totalnie małej pakamery do odrobinę wiekszej pakamery ( w tym samym budynku)
3. ISO :P
4. Jak narzekałem na kadrę z przed 6 lat, tak teraz wszystko odszczekuje, stara ekipa to byli zawodowcy w porównaniu do rzeczywiście teraz np. miłej Pani, co jakiś czas temu takie głupoty żeniła klientowi, że mi się włos zjeżył, odbywając z nim ponad godzinną pogawędkę, czemu się przysłuchiwałem przy gablocie, po czym niestety się dowiedziałem, że to był dobry znajomy (tym gorzej dla Pani), po czym klient poszedł z konkluzją, że przyjdzie pogadać nastepnym razem, bo ja chyba czekam i chrząkam znacząco, przed zamknieciem sklepu.
5. Sławne 1,5% czy 2% od transakcji, co przy zakupie d800 jest już kpiną, bo nikt z worem pieniędzy nie przyłazi do sklepu, chyba że jest skrzatem z dzbanem na końcu tęczy.
Generalnie Biedronka ma chociaż odwagę z góry nie przyjmować kart płatniczych zamiast informowania o tym klienta podczas zakupu bądź po ale co tam mają ISO

komor 
Moderator

Wysłany: Sob 05 Paź, 2013   

kozidron napisał/a:
Sławne 1,5% czy 2% od transakcji

O, to widzę, że to samo co na Odrzańskiej we Wrocławiu. Ponoć operatorzy kart są tacy nieugięci i narzucają taką prowizję, choć trochę ciężko w to uwierzyć, skoro nawet zwykłe sklepy spożywcze potrafią przyjmować płatność kartą od złotówki.

siosio 
Maniak

Wysłany: Nie 06 Paź, 2013   

A od czego są przelewy !?

MC 

Wysłany: Nie 06 Paź, 2013   

I każdy przelew jest natychmiast księgowany?

Bartosz Nowak 
Nowy
Bartosz Nowak

Wysłany: Wto 05 Lis, 2013   

Właśnie kupuję nowa cyfrówkę i faktycznie ceny w cyfrowe.pl wcale nie należą do najniższych, nie skuszę się na zakup u nich.

siosio 
Maniak

Wysłany: Sro 06 Lis, 2013   

MC napisał/a:
I każdy przelew jest natychmiast księgowany?

Nie potrafisz sobie zaplanować zakupu z dniowym, czy nawet półdniowym wyprzedzeniem - to sorki, ale płać więcej za płatność kartą. Za wygodę dodatkowo się płaci - normalka.

MC 

Wysłany: Sro 06 Lis, 2013   

Nie, to nie jest normalne. Jakoś na co dzień nikt mi nie dolicza żadnych kwot przy płatności kartą.

MM 
GORSZY SORT POLAKA

Wysłany: Czw 07 Lis, 2013   

MC napisał/a:
Nie, to nie jest normalne. Jakoś na co dzień nikt mi nie dolicza żadnych kwot przy płatności kartą.

Są różne sklepy.
Są różne branże.

W tej foto (podobnie jak w komputerowej) jest cienko. To nie sklep z wódą.
Chcemy niskich cen? Chcemy.
Sklepy tną ceny na maksa. Wiadomo - internet zabija sklepy stacjonarne.
Ceny w sklepach foto nie są małe. Marża jest procentowa. Jak marża jest kwotowo mała a chcemy płacić kartą za coś co sporo kosztuje to marża za opłatę kartą może zjeść większość zysku sklepu za sprzedany towar.
Można się dziwić i kupować tam, gdzie tak nie robią. Tylko wtedy najczęściej takie sklepy nie dają tych najniższych cen za sprawdzony towar.

Andrzej.M.
[Usunięty]

Wysłany: Czw 07 Lis, 2013   

Cała prawda!

kozidron
[Usunięty]

Wysłany: Pią 08 Lis, 2013   

AndrzejM.Makuch napisał/a:
Cała prawda!

AndrzejM.Makuch ale na pewno nie o tym sklepie, w którym mowa w tym wątku, bo oni mają przeciętnie wyższe ceny o 15-20% od innych sklepów stacjonarnych + ten procencik przy płatności kartą.
Więc to co napisał MM, nie dotyczy cyfrowych.

Odpowiedz do tematu