Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Pon 13 Sty, 2014 Proszę o pomoc w wyborze aparatu
Witam wszystkich. Planuje zakup aparatu którego będę używał głównie na imprezach okolicznościowych, w domu, na urlopie.
Mój poprzedni aparat to Sony H9 byłem z niego zadowolony chociaż zdjęcia robione w domu i przy kiepskim oświetleniu nie były zbyt dobrej jakości.
Poszukuje aparatu małych rozmiatów który zrobi mi zdjęcia lepszej jakości niż mój poprzedni.
Poszperałem trochę w necie i wybrałem cztery modele. Proszę o pomoc w wyborze trzech najlepszych
Camon PowerShot SX280 HS
Sny DSC-HX50
Canon PowerShot S110
SAMSUNG NX1000
Nikon 1 S1
Jeżeli ktoś ma inne propozycje proszę pisać
_roland_, określ budżet jaki chcesz przeznaczyć na ten cel, a następnie zerknij do odpowiednich, istniejących już tematów w tym dziale (Pomagamy w wyborze kompaktu) oraz np. Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu bez lustra z wymienną optyką, bo wymienione przez Ciebie Samsung NX1000 czy seria Nikon 1 to bezlustrowe aparaty z wymienną optyką. Jeśli są w Twoim budżecie, to warto się zastanowić nad bezlusterkowcami, ze względu na lepszą jakość obrazowania.
Witam .Potrzebuję aparatu mniejszego od tego co teraz posiadałem czyli Fuji FUJI FILM S6500 FD
Napiszę teraz co mnie denerwowało w nim to będzie łatwiej dobrać .Jakość zdjęć do iso800ok potem straszna kupa,brak stabilizacji ,strasznie wolny af i brak możliwości zrobienia kilku fotek w ciągu 2-3 sec .Jakość fotek wyśmienita .Wszystkie programy auto do kitu tylko trzeba samemu pokombinować za wielki i ciężki ,kiepski wizjer Teraz chcę kupić coś nowego i mniejszego z większym trochę zumem i dobrą jakością fotek .Tak aby kręcił filmy w HD .Może ktoś doradzi na jaki zwrócić uwagę tak ok 1000zł
Ideałem tak mi się zdaje że będzie Sony DSC-HX20V ale już nie dostępny .Jest coś w tej cenie ?
znalazłem jeszcze taki COOLPIX S9500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10