Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Niestety, to co usunąłem zawierało tylko epitety i teksty o niezrozumiałym czytaniu, to co ma wartośc dla tego tematu - zostało.
oczywiście, przecież nie napiszesz że usunąłeś rzeczowy post, cóż by był z Ciebie za admin,
no niestety, usunąłeś. Taki właśnie z Ciebie moderator, niewłaściwy człowiek na niewłaściwym miejscu, typowe.
Spokój i długie ruchy Panowie - złość piękności szkodzi
Wszyscy lubimy robić i oglądać zdjęcia, i tego się trzymajmy. Na inne p...doły szkoda czasu. (Dlaczego "p...doły" są ocenzurowane? Toż to ludzki język.)
Przy okazji dziękuję kolegom, którzy dobrowolnie lub pod przymusem udostępnili (lub podpowiedzieli gdzie są) ciekawe zdjęcia. Oglądam sobie powoli, dokładnie i podziwiam.
Wróćmy do tematu.
Przypuszczam, że nie jeden ma jeszcze nie jedno do dodania.
manolo [Usunięty]
Wysłany: Pon 27 Sty, 2014
hijax_pl, a Ty dostajesz ode mnie, z mojej strony padają rzeczowe argumenty, oczywiście wyłączając epitety, ale one zostały usunięte. Nie możesz mi zamykać możliwości obrony.
ciekawych zdjęć z biegunów i okolic wszędzie pełno, oczywiście dopóki nie doprecyzujemy co znaczy słowo ciekawe.
Pewnie fajowa ta Twoja piaskownica, ale jakoś chyba nikt stąd się nie kwapi (baaa, nawet bym sie może i pokwapil, ale adresu nie znam), więc spokojnie mozesz nie wpuszczać, a nawet wirtualnie se ludzi z niej powyrzucać.
Miłych złudzeń.
Przypomniał mi się jeszcze Marek Arcimowicz - http://blog.arcimowicz.com/?p=2124
W ubiegłym roku spotkałem Ruska, który próbował wejść na Pik Pobiedy. 50D mu zdechł, fotki robił Canonen SX120, którego trzymał pod kurtką.
A ja pamiętam mojego 50d wystawionego na mrozie podczas fotek wschodu słońca na Skrzycznym. Było ze -25 st. C. Aparat był dosłownie tak oszroniony że sam się dziwiłem że działa. Był bielutki. Wtedy jeszcze pare innych sprzętów to przeżyło bez szkody dla elektroniki
manolo [Usunięty]
Wysłany: Wto 28 Sty, 2014
RB, urodziłeś się za późno, trzeba było w Związku Radzieckim, za Stalina.
[ Dodano: Wto 28 Sty, 2014 17:38 ]
Wujek_Pstrykacz napisał/a:
A ja pamiętam mojego 50d wystawionego na mrozie podczas fotek wschodu słońca na Skrzycznym. Było ze -25 st. C. Aparat był dosłownie tak oszroniony że sam się dziwiłem że działa. Był bielutki. Wtedy jeszcze pare innych sprzętów to przeżyło bez szkody dla elektroniki
No popatrz... Canon
Wujek_Pstrykacz napisał/a:
Czy to długo czy krótko jak na jeden wypad
No, na takim mrozie to długo.
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Sro 29 Sty, 2014
manolo napisał/a:
ileż Ty masz aparatów kozi, co Ty z nimi robisz ? .. strach pytać
"wytrzymał", ale czego ?
manolo, czemu przy każdej okazji udowadniasz, że albo nie czytasz wcale tego na co odpisujesz albo nie rozumiesz tego co czytasz?
manolo, patrz mój pierwszy post z tego wątku:
Cytat:
Dziś przy około -18 do -22 wysiadły mi i koledze w czasie pracy w kolejności od tego który wytrzymał najkrócej: nikon d700*, canon 6d, nikon d800, canon 50D.
*nikon d700 miał wymieniane gumy w serwisie, moze to miało jakiś wpływ, na najsłabszy wynik.
wytłuściłem ci, może jak podzielisz ilość osób przez ilość aparatów, liczba 2szt. na osobę będzie dla Ciebie bardziej przyswajalna
Ps. aparatów mam więcej niż 2, to nie jest zabronione w tym kraju
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10