Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
W poszukiwaniu lornetki 8x32 znalazłem Zeissa Victory 8x32 wersja limitowana by Simon King.
Czy wiecie może, czy ta lornetka posiada dokładnie taką sama optykę jak standardowa Victory 8x32? Jest tańsza od standardowej i chciałbym się upewnić, czy wszystko jest takie same.
Czy może Simon coś nabroił i teraz jego sygnatura zamiast zwiększać wartość lornetki to ją zmniejsza ?
Skąd ta pewność, że to jedyne róznice Kimek?, przepraszam, że tak dopytuję, ale wygląda na to, że wydam parę złotych i chciałbym być spokojny, że dobrze robię.
Aha, ten Simon King ma też zielony kolor - nie każdemu musi się podobać
Wysłany: Czw 20 Lut, 2014
http://www.lanius-books.c...limitowana.html
Nie sądzę aby było cokolwiek co obniżałoby jakość oryginału w tej wersji. To limitowana wersja oryginału a takie nie mogą być gorsze. Z czasem często zyskują na wartości.
Piękna rzecz.
W UK dodawano jeszcze swojego czasu ksiazke w zestawie. Napisz do producenta zeby miec 1000% pewnosci. Wedlug mnie stworzono ta serie zeby zwiekszyc sprzedaz I popularnosc tego modelu.Ja bym taka z mila checia przygarnol.
[ Dodano: Czw 20 Lut, 2014 18:10 ]
W UK dodawano jeszcze swojego czasu ksiazke w zestawie. Napisz do producenta zeby miec 1000% pewnosci. Wedlug mnie stworzono ta serie zeby zwiekszyc sprzedaz I popularnosc tego modelu.Ja bym taka z mila checia przygarnol, niestety trzeba ciagle dac za nia ok 4000pln.
W UK czesto sklepy mają modele demo, i te modele sprzedają sie w granicach 800 funtów. Ja rozważałem jej zakup ale finalnie wziołem 8x32 SE za połowe tej ceny. Jeśli w PL możesz mieć nówke za 5k to warte rozważenia gdyż są one z reguły droższe.
Ja tam nic o niej nie wiem ale chyba nie ma się co wahać. pasek futerał ładniejsze niż w oryginalnej. To nie jest chyba żadna nowość więc jeśli Zeiss sprzedawał badziewie to świat się skończył.
Jest to taka sama lornetka jak zwykła Victory 8x32*FL. Jeśli chodzi o cenę to te lornetki trzymają poziom i nie ma się co dziwić bo to jak dla mnie nr.1 w 32mm. Najtaniej kupiłem demo w USA i UK za ok.3000zł (piszę o zwykłej wersji), ale były to okazje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10