Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Wujek_Pstrykacz
Czw 01 Sty, 2015
ZDJĘCIA NOCNE 2014
Autor Wiadomość
mozer 
Temu Panu już podziękujemy
bo Pentax

Wysłany: Pon 12 Maj, 2014   

marcin2781 napisał/a:
jak aparat wypluł tak zostawiłem.

Ale Ty jesteś fotografem, czy aparat? ;)

Reklama

marcin2781 
Rozmowny

mozer napisał/a:
Ale Ty jesteś fotografem, czy aparat?
Tak wiem pisałem ekspozycji nie ruszałem ,tylko światła przygasiłem i tak zostawiłem , taki miałem gust a o gustach i tak dalej .... ale dzięki za rady :wink: które są miło widziane :lol:

hofman 
Rozmowny

67

68

Fotograf1234 
Rozmowny

Wysłany: Sro 14 Maj, 2014   

marcin2781 - jakie bzdury piszę? Zarzucasz mi brak wiedzy, bo ci skrytykowałem twoje zdjęcia. O astrofoto i astro to masz takie pojęcie jak niedźwiedź o gwiazdach, nie obrażając niedźwiedzia.
To śpij sobie, ja nie mam zamiaru latać po łące i produkować te same makro.

komor 
Moderator

Panowie Fotograf1234, marcin2781, niestety ale nic nie skutkuje rozmowa na PW. Obaj oskarżacie się nawzajem o ataki osobiste, a obaj je w stosunku do siebie stosujecie. Rozdałem wam obu ostrzeżenie, radzę albo zaprzestać wzajemnego komentowania zdjęć, albo definitywne zakończenie odnoszenia się do siebie, a nie do zdjęć.

Fotograf1234 
Rozmowny

Przepraszam, ale czuje się pokrzywdzony to marcin zaczął. Ja się go na siłę nie czepiłem.

marcin2781 
Rozmowny

Sorry miałem nie odpisywać ale mogć dostać bana możecie mnie z forum wyrzucić.Fotograf1234, Kłamiesz jak z nut szukasz winnego aby samemu nie być winnym i co to ja ciebie zaczepiałem to proszę wszystkim pokażę co mi pisałeś na PW niech mają zdanie o tobie . A i chciał bym zaznaczyć że on pierwszy zaczął mnie przezywać

Proszę wiadomość z 8 maja od kolegi F...1234
Fotograf1234 napisał/a:
Zluzuj z tonu bo pękniesz. Widzę, że nie umiesz sobie poradzić z kulturą osobistą, prostaku.

Następna wiadomość też 8 maj
Fotograf1234 napisał/a:
A i w przeciwieństwie do ciebie posiadam takie rzeczy jak szacunek do drugiego człowieka i kulturę osobistą buszmenie. :mrgreen:

Kolejna wiadomość
Fotograf1234 napisał/a:
Śmieszny jesteś. Nie widzisz nawet co to szacunek i kultura osobista, a próbujesz jej innych uczyć. Sam pokazujesz, że jesteś prostakiem

I jeszcze jedna Teraz to prowokacja z jego strony
Fotograf1234 napisał/a:
I nie odpisujesz może to i nawet dobrze, najlepiej odejdź z tąd bo widać, że nie potrafisz utrzymać kultury osobistej.

I co dalej uważacie że kolega F....1234 jest nie winny i bez winy to macie dowód .
A teraz pozdrawiam . Pozdro dla KUMATYCH :wink:

Fotograf1234 
Rozmowny

I dalej popisujesz się chamstwem, kłamiesz, nie widzisz, że innych obrażasz i próbujesz zwalić winę na innych podajesz wyrwane odpowiedzi, to ja pokażę odpowiedź na mój apel do ciebie. To ty się mnie zawsze czepiasz i obrażasz, nie widzisz tego i udajesz winnego. I nudny jesteś z tym pozdro dla kumatych, a widać że sam taki nie jesteś. Nie wiem za co ja dostałem ostrzeżenie, chyba za jego wycieczki osobiste na mnie. Najlepiej go zablokujcie jak się będzie dalej czepiał, bo tylko zaśmieca się forum tą dyskusją.

Intimate 
Bywalec

Kogo..
Kogo....
Kogo to obchodzi ?
Panowie pierwszy raz w internecie ? Pierwszy raz napotykacie (tutaj wrzucić epitety jednego na drugiego) ?
W internecie takich kłótni jest pełno i nikt z tego forum nie chce ich widzieć jeszcze tutaj. Uwaga spoiler: nikogo Wasze sprzeczki nie interesują (choć przyznam, że PW zabawne:) ). Do pewnego momentu mają może sens ale po chwili stają się tylko spamem. Darujcie nam tych bezsensownych dyskusji. Komor już chyba wszystko wyjaśnił.
marcin2781 nie widziałem postu mówiącego, że ktoś uważa Fotografa1234 za nie winnego...
No i masz jeszcze mnie wciągnęli...Intimate out !

komor 
Moderator

Wysłany: Czw 15 Maj, 2014   

Fotograf1234, wypowiedzi typu „prostaku” czy „buszmenie” absolutnie są niedopuszczalne i wyrywanie ich z kontekstu nie ma znaczenia. To jest ostatni post w tej dyskusji, każdy następny będzie skutkował kolejną cegiełką. Wracamy do zdjęć.

fazi75 
Rozmowny

Muszę stanąć w obronie Marcina. Otóż na forum Fujiklub jakiś czas temu pojawił się Fotograf1234. Zaczął publikować swoje zdjęcia(choć inaczej powinienem je nazwać) Ale wiadomo, jak to bywa z nowicjuszem forumowicze postanowili mu pomóc w robieniu lepszych zdjęć. Między innymi marcin2781, to czynił. Mimo wielu porad i wytkniętych błędów Pan Fotograf nadal prezentował swoje nie najwyższych lotów "prace" nie zwracając kompletnie uwagi na to co piszą mu inni. Od czasu do czasu zaczął pojawiać się na forum ze swoimi osobistymi wycieczkami do osób, które kiedyś próbowały mu pomóc, ba niektórym doświadczonym forumowiczom wytykał błędy, nie muszę zaznaczać, że tylko on je widział. Były wymiany prywatnych wiadomości, prośby i pouczenia. Nic, Kompletnie nic do Fotografa nie docierało. Były ostrzeżenia i końcu przyszedł Pan Ban. Piszę to trochę na usprawiedliwienie marcin2781, ale także dla informacji o tym jak zachowywał się Fotograf1234.
Oczywiście nie mówię tu o poziomie toczącej się między nimi dyskusji, bo jaki jest, to wszyscy widzą.

marcin2781 
Rozmowny

komor, Spoko sorry :wink:

fazi75, Podziękował

Wracamy do zdjęć

69.

70.

Pozdrawiam. :wink:

diamond 
Bywalec
OMNIA PRAECLARA RARA