Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Co sądzicie o obiektywach kitowych?
Autor Wiadomość
RB 
Temu Panu już podziękujemy

Wysłany: Pią 30 Maj, 2014   

lutum2012 napisał/a:
Wiem, ale jak RB, napisał posta i kliknąłem, to ta strona działała. Przysięgam. Teraz widzę, że pisze ,,Awaria, przepraszamy", ale dzisiaj mi działała. Nie róbcie ze mnie chorego psychicznie człowieka. moronica czytaj uważnie.

Moj link działa, Twój nie działa. Sprawdź. Trochę za prosto wkleiłes...

I bez tekstów "czytaj uważnie" pliiiz. Najpierw się sami staramy.

Reklama

moronica 

Pomogła: 106 razy

lutum2012, jesli do tej pory nie zauwazyles - kawalka adresu brakuje a w jego miejscu jest ...
wyszukaj ponownie to, o co ci chodzilo, i wklej tu bo ten link ci sie magicznie nie naprawi

lutum2012 
Początkujący
lutum2012

RB napisał/a:
A cen to akurat w tym linku nie ma. Bo to Awaria.

O matko ludzie. Źle skopiowałem link. Ten który wkleiłRB, działa. I chodziło mi o tą stronę co wkleił, a potem pisze, że ta strona to awaria.

RB 

lutum2012 napisał/a:
RB napisał/a:
A cen to akurat w tym linku nie ma. Bo to Awaria.

O matko ludzie. Źle skopiowałem link. Ten który wkleiłRB, działa. I chodziło mi o tą stronę co wkleił, a potem pisze, że ta strona to awaria.

No OK. To teraz spokojnie i po polskiemu napisz o sso Ci chozi... Bo chiba nie o wykłócanie się o linki i awarie (no mam nadzieję...).

lutum2012 
Początkujący
lutum2012

Sami zobaczcie, że linki są identyczne. I tylko chodziło mi o to, że każdy zaczął mi pisać, że link nie działa. Ja piszę, że wiem, ale działał wcześniej, a wy mi odpisujecie, że czary się nie zrobią i nie mogłem widzieć. No to mi się ciśnienie tylko podniosło.

Nie, nie chodzi mi o kłótnie.
Ostatnio zmieniony przez lutum2012 Pią 30 Maj, 2014, w całości zmieniany 1 raz  

RB 

lutum2012 napisał/a:
Sami zobaczcie, że linki są identyczne.
[url=http://www.iv.pl/ima...umb.jpg]Obrazek[/URL]

Nie, nie chodzi mi o kłótnie.

:shock:
no to żegnaj, chopie...

moronica 

lutum2012, kliknij w oba i porownaj to, co ci sie wyswietla w pasku adresu :zalamany:

lutum2012 
Początkujący
lutum2012

RB napisał/a:
Obrazek

Co to jest? Ej ludzie linki mi nie działają, które wkleję.

A czemu mam żegnać?

[ Dodano: Pią 30 Maj, 2014 22:01 ]
moronica napisał/a:
lutum2012, kliknij w oba i porownaj to, co ci sie wyswietla w pasku adresu

Mój wyświetla awarię. Wiem o tym.

moronica 

lutum2012, wczoraj ci net podlaczyli?
mechanizm forum tak dziala, ze wizualnie skraca linki bo czasem forumowicze wklejaja bardzo dlugie i one wtedy rozciagaja forum. ale to skracanie (zastapienie kawalka linka wielokropkiem) jest czysto wizualne a link nadal prowadzi poprawnie do pelnego adresu. ale jak taki skrocony link skopiujesz i wkleisz to on nie zadziala. to jakby na kopercie walnac twoje imie i numer mieszkania i oczekiwac, ze list do ciebie dojdzie

wez zes chlopie kliknij w oba i porownaj to, co sie pojawia w pasku adresu

lutum2012 
Początkujący
lutum2012

RB napisał/a:
I bez tekstów "czytaj uważnie" pliiiz. Najpierw się sami staramy.

Zaznaczyłem cały i skopiowałem. Że nie działa, to nie znaczy, że się nie postarałem. I jeśli będę chciał napisać jakieś normalne, niewulgarne zdanie, to mi nikt nie zabroni.

moronica 

poprawny link wyglada tak

http://www.optyczne.pl/in...szukaj=Wyszukaj

i prowadzi tutaj

Kod:
http://www.optyczne.pl/index.html?producent=13&obiektyw=all&typ=0&moc=0&szukaj=Wyszukaj

a ten twoj skopiowany wyswietla sie tak samo

ale prowadzi tutaj

Kod:

lutum2012 
Początkujący
lutum2012

moronica napisał/a:
mechanizm forum tak dziala

A skąd ja mogłem to wiedzieć babo (piszę tak, bo piszesz chłopie)? Jestem początkującym. Skończmy tą dyskusję, bo to jest jakaś komedia. Link nie działa i tyle. Ten użytkownika RB działa i wystarczy. Robicie mi awanturę, bo link mi nie działa. Śmieszne.
Ostatnio zmieniony przez lutum2012 Pią 30 Maj, 2014, w całości zmieniany 1 raz  

pioroon 
Optyczny
nieOptyczny

moronica, że ci się chce, podziwiam :)

moronica 

lutum2012, czyli nie chcesz zrozumiec? spoko

lutum2012 
Początkujący
lutum2012

pioroon, żal i dziecinada. Widzę, że tracę tu tylko czas.

Odpowiedz do tematu