Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Sro 04 Cze, 2014
Odwal się . Masz prawo do swojego zdania, nawet jeśli jest błędne . Tylko bez napinki, ja sobie robię jaja, proszę, zmruż oczko - dobrze? Nie chciałbym, aby tradycyjnie ktoś nie załapał i się wziął obraził, a ja jeszcze żebym go potem przepraszał, a on mnie zbył wyniosłym milczeniem. Choć piszę jak jest - prawda jest taka, że raczej byś nie oglądał tych akurat zdjęć, gdyby ostre było jedno oko a reszta nie. No, nie wypowiadam się za Ciebie - dla mnie najcenniejsze było to, co przypuszczalnie było powszednie i niezauważalne dla fotografa. GO środek artystyczny jak onomatopeja czy elipsa. Jak ją czuć to znaczy, że źle zastosowany. Ja wiesz, kompletnie nie czuje się artystą, czasami tylko mam wrażenie, że wyszło mi jakieś zdjęcie - ale publika przeważnie jest innego zdania ...
nienietaktak [Usunięty]
maziek napisał/a:
Odwal się
chciałbyś
maziek napisał/a:
Tylko bez napinki, ja sobie robię jaja, proszę, zmruż oczko - dobrze?
Tłumaczysz jakbym nie wiedział
maziek napisał/a:
dla mnie najcenniejsze było to, co przypuszczalnie było powszednie i niezauważalne dla fotografa.
jedziemy na tym samym wózku
maziek napisał/a:
Ja wiesz, kompletnie nie czuje się artystą, czasami tylko mam wrażenie, że wyszło mi jakieś zdjęcie
jak wyżej
maziek napisał/a:
GO środek artystyczny jak onomatopeja czy elipsa
z tym artyzmem to bym nie przesadzał. może określenie "środek wyrazu" będzie odpowiedniejsze.
z reguły nie lubię ahhhrtystów i tej atmosfery "wyjątkowości", którą wokół siebie tworzą
a płytka GO jest fajna tak samo jak głęboka
I powiem Ci nntt - że się cholera wzruszyłem, patrząc na zielsko zarejestrowane obiektywem (w otoczeniu niektórych modeli). Myślę sobie, to taki mlecz (z przeproszeniem dam: chodzi o roślinę) po stu latach rozmaici duchowi ludzie oglądają, achy i ochy - a czy ktoś obejrzy maźka w 2066?!
I powiem Ci nntt - że się cholera wzruszyłem, patrząc na zielsko zarejestrowane obiektywem
Mnie to zielsko jakoś nie wzruszyło.. Poza tym nie bardzo wierzę w to, że są to zdjęcia kolorowe. Raczej tylko potem koloryzowane. Ogólnie zdjęcia jak zdjęcia. Ot portrety ludzi, którzy żyli i odeszli. A trawa.. cóż to tylko trawa. Można zobaczyć, jak kiedyś się ubierano, pytanie tylko, czy tak noszono się na co dzień, czy tylko do zdjęcia?
To nie jest tak, że nie lubię starych zdjęć. Nie lubię tylko starych zdjęć, tylko za to, że są stare.
nienietaktak napisał/a:
z reguły nie lubię ahhhrtystów i tej atmosfery "wyjątkowości",
a na czym to "robienie atmosfery" ma polegać? Ludzie realizują z większym, lub mniejszym skutkiem swoje pasje i potem prezentują swoje prace. Fotografie tu na forum, ich tworzenie i prezentacja ma coś z pieczenia ciasta. Ktoś trudzi się, aby zrobić coś pysznego, potem podaje do stołu, goście zjadają ze smakiem i wkrótce... zapominają o tym zdarzeniu. Przecież to tylko kawałek ciasta. Czy ktoś przy tym wszystkim wtrąca, ze nie lubi gospodyni, bo robi z siebie mistrza piekarniczego? Chyba nie. Przede wszystkim dlatego, że nikt z siebie takiego mistrza nie robi. Jednak miło, kiedy ktoś powie, że mu smakowało.
Ostatnio zmieniony przez Tutejszyn Sro 04 Cze, 2014, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 9