Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Konto na Flickr
Autor Wiadomość
maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

Wysłany: Sob 14 Cze, 2014   

MM napisał/a:
Mam notatnik w którym to jest zapisane i trzymane obok klamki :cool:
Znaczy kartka do logowania, a klamka do wylogowywania?

Reklama

mozer 
Temu Panu już podziękujemy
bo Pentax

maziek, jak hasło z kartki nie zadziała, to headshot.

maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

Ważne, żeby nie pomylić kolejności!

kojut 
Entuzjasta

[quote="MM"]
komor napisał/a:
/../ trzymane w kasetce pancernej. Leży tam sobie obok klamki :cool:

To jakaś specjalna klamka musi być... Pewnie ze złota wysadzanego brylantami. A u mnie klamki są tam gdzie ich miejsce: na każdych drzwiach :razz: W dodatku tylko mosiężne, cobym ich nie musiał w pancernej kasetce zamykać :mrgreen:

komor 
Moderator

Ta klamka MM służy do czego innego. :) Ale MM, z tym fachowcami co mi hasło z chmury ukradną to przesadziłeś. Tak moim zdaniem. Prędzej ci się do tej kartki w sejfie dobiorą jednak.

maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

E tam, do czego innego. Sam widziałem na jednym filmie, że klamką też się da drzwi otworzyć! Z tym, że później to już można tylko gwoździami zabić.

komor 
Moderator

maziek, oczywiście że tą klamką można wiele zdziałać. Otworzyć czyjeś serca i umysły też. :)

MM 
GORSZY SORT POLAKA

komor napisał/a:
z tym fachowcami co mi hasło z chmury ukradną to przesadziłeś

Ich takie sądy z pewnością ucieszą.
Z drugiej strony nie każdy będzie miał tam grzebane. Trzeba sobie naprawdę zasłużyć i to mocno. Fachowcy mogą na legalu wejść w kilka miejsc i trochę tam pogrzebać. A jak już dostaną w ręce czyjegoś kompa to sam rozumiesz jak szybko sobie wejdą w tę chmurkę i w niej namieszają... :wink:

kozidron
[Usunięty]

Wysłany: Nie 15 Cze, 2014   

MM napisał/a:
Wiem. No i wiem co z tym fachowcy mogą zrobić. Szczególnie ci rządowi :mrgreen:

ta, ci to szczególnie sporo potrafią, przeciętnie dwa razy w tygodniu 16 letni srul pokazuje im miejsce w szeregu :P Mozliwości naszych magików na pensji rządowej są takie, że witki opadają, na wolnym rynku dostaliby robotę co najwyżej w drugorzędnej firmie informatycznej :twisted:

MM napisał/a:
Leży tam sobie obok klamki :cool:

to też kolejny debilizm naszego prawodawstwa, żeby coś co służy do obrony trzymać zamkniete w szafie "na stałe przytwierdzonej do podłoża". Taka broń musi być niesamowicie skuteczna :wink:

MM napisał/a:
A jak już dostaną w ręce czyjegoś kompa to sam rozumiesz jak szybko sobie wejdą w tę chmurkę i w niej namieszają... :wink:

do tego nie trzeba fachowca :wink:

Cytat:
Tyle tylko,że hasała pamiętałem a nie mogłem się nimi zalogować.

może była chwilowa awaria, jak na flickra zresztą nic nowego, może polscy rządowi fachoffffcy dorabiali sobie po cięzkiej pracy między pączkiem a kolejnym włamaniem na stronę rządową i tak zabezpieczyli serwery, że 15latek to obszedł :P

T.B. 
Optyczny
Bez tutułu

Fiu, fiu, fiu... :shock:
Już wiem, dlaczego kozidron ma na awatarze taki wytrzeszcz. Ja myślałem, że mu wsadzili parasol do tyłka i otwarli. Ale to nieprawda. Jemu wiedza łeb rozsadza. On zna się na wszystkim. Jest jak moja żona. Po ślubie sprzedałem encyklopedię wielotomową - moja żona wie wszystko. :roll:

maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

A co, żona też ma wytrzeszcz?

T.B. 
Optyczny
Bez tutułu

:mrgreen: - że tak powiem.

maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

Przez szacunek dla dam nie spytam o parasolkę ;) ...

kozidron
[Usunięty]

T.B. napisał/a:
Jemu wiedza łeb rozsadza

rzeczywiście trzeba w tej materii wymiatać, średnio dwa razy w tygodniu włamy na serwery rządowe(udane, podawane do wiadomości publicznej), trzy wielkie popisy w zeszłym tygodniu jak policyjni fachowcy zniszczyli dowody(konkretnie dyski).
O kompletnej kompromitacji bydgoskiej policji, która nawet tu na forumie była linkowana jak policyjni fachowcy uzywają szopa nie ma co pisać.
Jak długo policyjni fachowcy sprawdzali numer IP kierowcy z BMW lepiej nie pisać :roll:

T.B. net huczy od partactw policyjnych fachowców a ty jak zwykle opowiadasz bzdury :P
Ten tydzień za to pokazał jak rządowi fachowcy ze służb potrafią coś nagrać i: najważniejsze to "odczekać" i pokazać to prasie tylko dla swoich korzyści :P

T.B., to że o fotografii masz marne pojęcie wszyscy wiedzą ale to, że niusów nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem to już można ci tylko współczuć :zalamany:
Tacy właśnie policyjni fachowcy dbają o porządek w tym kraju od krawęznika, po typa z drogówki co weźmie, do policyjnych fachowców z laboratoriów, możemy być tylko dumni z płaconych podatków, które idą na kolejne radary albo systemy takie jak w moim mieście :P do kontroli kierowców.

T.B. napisał/a:
Ja myślałem, że mu wsadzili parasol do tyłka i otwarli.

a propos parasola, żony gratuluje, chociaż ktoś w domu rozumie co się wokół niego dzieje :twisted:

MM 
GORSZY SORT POLAKA

kozidron napisał/a:
też kolejny debilizm naszego prawodawstwa, żeby coś co służy do obrony trzymać zamkniete w szafie "na stałe przytwierdzonej do podłoża". Taka broń musi być niesamowicie skuteczna

Nie znasz prawodawstwa. Nic nie musi być przykręcone. Nie musi być nawet w szafce. Tak było dawno temu. Ja mam tego zwyczajnie nie zgubić. Może leżeć na stole, byle tylko nikt "nieuprawniony" się do tego nie dorwał. W kasetce leży sporadycznie, ale jak czasami mam ochotę napić się wódki to tam ją chowam (w domu - tak dla jasności). Nie boję się o siebie, raczej o przypadkowe dorwanie przez innego biesiadnika. Do tego jak ma się w domu szkraba płci męskiej to trzeba zacząć z tym uważać. :wink:
W realu 90% czasu swojego żywota spędza ten wynalazek przy moim tyłku.

kozidron napisał/a:
Mozliwości naszych magików na pensji rządowej są takie, że witki opadają

Możliwości więszości są faktycznie nędzne, ale tych kilku w każdym województwie zajmujących się czymś poważniejszym jest naprawdę dobrych a do tego są tego przyuczani i wymieniają na legalu doświadczenia z innymi. Nie tylko z naszego kraju.

Odpowiedz do tematu