Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Miałem na myśli: sprzedać używkę i kupić nówkę, ale ok
Miałbym sprzedać komuś rozjechany obiektyw? To jednak nie w moim stylu, może i jestem wredną małpą ale wszystko co sprzedawałem wczesniej szło do przeglądu, to jakby elementarne zasady uczciwości.
Nawet nie przyszło mi do głowy, żeby coś takiego zrobić.
mozer napisał/a:
Nie lubię przesyłać sprzętu pocztą/kurierem.
To rozumiem, tyle że ja nie muszę bo do serwisu mam 20km
Ale przynajmniej wiem, czego mogę się spodziewać:)
Biznes plan prawie skończony, jeszcze kosmetyczne poprawki, w środę oddaję i czekam na decyzję do 4 lipca.
Chciałabym jeszcze zapytać na szybko jeśli mogę w tym filmiku w minucie 14:55 https://www.youtube.com/watch?v=Q9HlxWqcG5Y on zakłada zewnętrzna lampę i mówi o AF Assist jak to się po polsku nazywa, albo czy wszystkie lampy zewnętrzne maja coś takiego?
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Sob 21 Cze, 2014
Kageori napisał/a:
Chciałabym jeszcze zapytać na szybko jeśli mogę w tym filmiku w minucie 14:55 https://www.youtube.com/watch?v=Q9HlxWqcG5Y on zakłada zewnętrzna lampę i mówi o AF Assist jak to się po polsku nazywa, albo czy wszystkie lampy zewnętrzne maja coś takiego?
Nie wszystkie lampy mają wspomaganie af ale w specyfikacji lampy którą będziesz chciała kupić bedzie to napisane a przynajmniej powinno być. W całkiem przyzwoitych i tanich amatorskich lampach taka funkcja na pewno się znajdzie nawet w ofercie YN.
Skup się raczej jak działa wspomaganie af-u i kiedy
Jak sama zobaczyłaś na filmie takie wspomaganie sporo daje szczególnie z 6d
Kageori, myslałaś juz o jakiejś lampie konkretnie?
Nie wszystkie lampy mają wspomaganie af ale w specyfikacji lampy którą będziesz chciała kupić bedzie to napisane a przynajmniej powinno być. W całkiem przyzwoitych i tanich amatorskich lampach taka funkcja na pewno się znajdzie nawet w ofercie YN.
Skup się raczej jak działa wspomaganie af-u i kiedy
Jak sama zobaczyłaś na filmie takie wspomaganie sporo daje szczególnie z 6d
Kageori, myslałaś juz o jakiejś lampie konkretnie?
Przeglądałam, niestety specyfikacje niewiele mi powiedziały, więc stwierdziłam, że jak już będę wiedzieć co i jak z dotacją to będę się martwić, bo może się okazać, że na razie nie będę miała z czego jej kupić i wtedy niepotrzebnie będzie mi smutno.
A tak opisuję ile mogę technicznie i szczegółowo, żeby komisja wiedziała, że to ma sens.
Przy YN565EX mogę potwierdzić , że jest . Tutaj http://forys.net/test-yongnuo-yn565ex/ jest test lampy . Została zkrytykowana , że wspomaganie działa tylko z punktem centralnym ( potwierdzam ) , ale działa bardzo dobrze bo zamiast punktu "rzuca" siatkę . A wygląda to tak :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 14