Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
moronica, trzy ostatnie bardzo mi się podobają przypominają mi zdjęcia z jazzpress, są dokładnie takie jak lubię, klasa. Może to kwestia ogniskowej ale ten kąt widzenia bardzo mi się podoba, oczywiście kucharza nie chwali się po garnkach ale z tego rondelka są najlepsze
matys, w Londynie to sie masa dzieje, wiecej niz tu, tyle ze niestety czesto sie czepiaja aparatu nawet w stosunkowo niewielkich salach (raz mi skonfiskowali w Scali, do Garage'u udalo mi sie raz przemycic lustro z 50tka a raz tylko z kompaktem poszlam). nigdy tam nie bylam ale The Unicorn Camden Live ma darmowe koncerty wiec nie powinno byc problemu z wniesieniem aparatu. znajomi tam organizuja glownie metalowe koncerty ale widze, ze bywaja tez inne
https://www.facebook.com/theunicorncamden
kozidron, przesadzasz, tyle sie w przeszlosci nie podobalo
No nic. Musze zacząć się częściej szlajać po barach
reiper [Usunięty]
Wysłany: Pon 20 Paź, 2014
moronica, nie wiesz jak z aparatami w o2 shepherd's bush empire i o2 brixton? chcialbym tam przemycic moj przyszly SEL55210. Nie jest to wcale duze ale wieksze od kompaktu.
CAMERAS & RECORDING EQUIPMENT
For the satisfaction of other customers please refrain from using iPads or tablet devices to film or photograph performances. Customers who persist may be asked to leave the venue.
No professional cameras (with large or detachable lenses), video cameras or tape recorders are permitted in the venue. Should you be found to have these on arrival you will be asked to either take them back to somewhere safe or be asked to deposit them in the cloakroom or leave with the box office.
Small compact cameras are allowed unless specified on the day of the show.
nie wiem, nie bylam. przemycilam lustrzanke z 50tka do hackney empire i torebke mi sprawdzal ochroniarz ale przykrylam aparat podpaskami wiec mi nie grzebal do torebek/plecakow zazwyczaj zagladaja by sprawdzic, czy alkoholu nie wnosisz, i przy okazji to i lustrzanke latwo wypatrzyc. ten raz jak mi skonfiskowali to bylo na NIN i ochrona byla skrupulatniejsza niz na lotnisku, nawet opakowanie mietowek mi sprawdzili czy nie wnosze narkotykow. babsko w gumowych rekawiczkach przetrzasnelo mi torebke i jeszcze mnie dokladnie obmacala
[ Dodano: Pon 20 Paź, 2014 21:05 ] matys, tak sie zawsze odgrazaja ale niekoniecznie musi byc az tak zle. generalnie to nie filmuj nawet komorka bo ci najpewniej uwage zwroca, na punkcie filmowania zawsze sa przewrazliwieni. bywaja i pozytywne doswiadczenia - po tym, jak przemycilam na squarepushera i dalam zdjecia na fb, organizator zaoferowal mi wejsciowke na jego nastepny koncert i nawet do mixmaga trafilam dzieki temu. a jak masz stresa to rozwaz zakup jakiegos dobrego kompaktu, ja jak wiem ze bedzie ciezko to biore mojego ricoha gr i tyle, jest tak maly ze zawsze go gdzies za pazucha przemyce
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Pon 20 Paź, 2014
moronica napisał/a:
kozidron, przesadzasz, tyle sie w przeszlosci nie podobalo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 10