Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Czw 08 Sty, 2015 Canon 1200D w promocji za 1099
Witam, aktualnie w promocji w Carrefourze jest Canon 1200D za 1099. Do tego dochodzi jeszcze opcja cashbacku zgodnie z promocją Canona, czyli zwrot kolejnych 120 zł. Poniżej 1000 wychodzi że ma się nową lustrzankę. Jestem typowym amatorem, przeczytałem sporo opinii i wiem że są lepsze modele na start, nie mniej jednak nic w takiej cenie się nie kupi. Do tego dochodzą jeszcze raty 0%. Czy jak na 1-sza lustrzankę mam szansę być zadowolony (mój aktualny aparat to Nikon Coolpix p80) ??
Przejście na lustrzankę z takiego Coolpixa, niezależnie jaka ona by nie była, to jak przejście z roweru do samochodu. Jednym zdaniem, będziesz zadowolony. I tak dopiero za pół roku, jak nie za dwa lata użytkowania, będziesz wiedział czego ci ewentualnie brakuje, chociaż może nie brakować niczego, poza lepszymi obiektywami.
nie wiem jakie jest szkło, nie można tego wywnioskować z gazetki. W euro agd próbowali mnie przekonać do Sony Alpha SLT-A58 albo hx400v ale to są już 400 różnicy a myślę że jak na 1-sza lustrzankę to mi wystarczy.
Czy zintegrowana lampa błyskowa mi wystarczy czy lepiej już cie za inna rozglądać ??
Spokojnie. Najpierw oblukaj co to Av, M... ISO kompensacja ekspozycji, różne rodzaje pomiaru światła, blokada ekspozycji (gwiazdka po prawej u góry z tyłu).
Czy zintegrowana lampa błyskowa mi wystarczy czy lepiej już cie za inna rozglądać ??
Na początek wystarczy, potem sobie kupisz i będziesz musiał się nauczyć z niej korzystać. Do nauki fotografii wystarczy ci na razie wbudowana, by opanować takie "dziwne i nielogiczne dla kompaktów" sprawy jak fotografowanie z lampą kiedy jest słońce, a bez lampy gdy ciemno. Za jakiś czas sam będziesz czuł, czy potrzeba ci mocniejszej lampy.
Ostatnio zmieniony przez komor Pią 09 Sty, 2015, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 11