Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Nie 11 Sty, 2015
Tzn. brzydko, ze sprzedawca oszukiwał, ale w sumie dla mnie to by się bardziej liczyło, czy mam pełnowartościowy sprzęt. Jeśli więc on był "fabrycznie nowy" w takim sensie, że tę płytę wymieniono u Canona i że ma ważną gwarancję jako nowy - to kwestia prawdomówności sprzedawcy nie byłaby u mnie na pierwszym miejscu, choć oczywiście czerwone lampki by mi się zapaliły.
No tańszy był, bo w cenie fabrycznej puszki, masz obiektyw kitowy.
Generalnie nie było w tym nic tragicznego, jak wielu zauważyło podobnych aparatów na rynku jest wiele i pewnie wiele osób nawet nie wie że coś jest nie tak.
Kwestia gwarancji, niby sklep obiecuje że 3 lata, ale z drugiej strony obiecywali że towar jest nowy.
Po prostu jak ich (tą nacje) znam to ja im nie wierzę.
W razie czego, to wyegzekwować kwestie gwarancji było by cudem.
Gdy chciałem wskoczyć na moto i im zawieźć sprzęt i żeby odebrał i zrobił mi zwrot, to zaczęli juz wymyślać że mi będą musieli potrącic ileś tam kasy...
Więc się wq i wysłałem paczką i skorzystałem z ubezpieczenia płatności. Bo zgłosiłem że zostałem oszukany.
Po prostu dostane kasę na kartę za tydzień.
Canon USA rozpoznawał nr seryjny jako Mark 1
Canon Asia, nie mogli się ustosunkować, ale im coś też nie grało. Canon polska i serwis Canona, oraz canon UK stwierdzili że została wymieniona płyta główna. Tylko nikt nie jest wstanie określić dlaczego jest takie zamieszanie z numerami. Wiec trudno też powiedzieć co ew zostało tam wymienione i na co...
Za dużo niewiadomych, jak by to była lampa błyskowa, za połowę ceny to bym nawet nie wynikał, ale przy takim sprzęcie to jednak Lubie mieć zarejestrowany, tym bardziej że często gdy jadę w świat to ubezpieczam również swój sprzęt. A rejestracja to jeden z dowodów posiadania sprzętu.
Mam nadzieje że w przyszłym tygodniu rusze po zakup nowego sprzętu. Bo mi strasznie brakuje klikania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14